AC Milan: a beszólás, ami miatt azonnal kiállították Rebicet

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2021.03.16. 16:40
Mint beszámoltunk róla, vasárnap a Napoli 1–0-ra legyőzte az AC Milant az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A). Ante Rebic nem lehetett végig ott a pályán, a játékvezető ugyanis a 92. percben kiállította. Most az is kiderült, miért.

A meccs után csak annyit lehetett tudni, hogy Rebic valamit odaszólt a bírónak, ami miatt a játékvezető, Fabrizio Pasqua azonnal felmutatta a piros lapot.Rebic valamit odaszólt a bírónak, ami miatt a játékvezető, Fabrizio Pasqua azonnal felmutatta a piros lapot.

Az olaszok azonban nem bírtak magukkal, és a „Milan Scout” YouTube-csatornája kiderítette, mit mondott pontosan a horvát játékos, ami kiverte a biztosítékot.


Rebic a beszámolók szerint csak néhány rövid mondatot intézett a bíróhoz, annyi azonban bőven elég volt a kiállításhoz, a beszólása ugyanis így hangzott: „Anyukád hogy van? Láttam nemrég Nápolyban. A sarkon dolgozott…”

Persze a horvát ennél picit erősebben fogalmazott a végefelé…

Rebic eltiltásra is számíthat a beszólása miatt (Fotó: AFP)
Rebic eltiltásra is számíthat a beszólása miatt (Fotó: AFP)

Egyelőre nem hivatalos az információ, de a hírek szerint ezért Rebic kétmeccses eltiltásra számíthat, így valószínűleg a Fiorentina és a Sampdoria elleni bajnokin sem lehet ott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik