Nemzetisport.hu nyomtatott 2009.07.18 15:56 Frissítve: 2011.07.03 00:04

Zlatan Ibrahimovic bár boldog Milánóban, szívesen igazolna a Barcához

Zlatan Ibrahimovic szívesen igazolna a Barcelonába. Erről a svéd csatár az Expressen című újságnak nyilatkozott. Mint ismert: a katalánok megegyeztek az Interrel Samuel Eto'o és Ibra átigazolásáról, így már csak a játékosoknak kell rábólintani az ügyletre.

Ibrahimovicot érdekli a váltás lehetősége
Fotó: Action Images (archív)
Ibrahimovicot érdekli a váltás lehetősége
Zlatan Ibrahimovicért 45 millió eurót fizetne a Barcelona, valamint a kameruni Sammuel Eto’o játékjogát engedné át az Internek. Emellett a megállapodás része lehet a fehérorosz Alekszandr Hleb is.
„Megvan a lehetőségem arra, hogy a Barcelonához igazoljak. Ha megkapom a konkrét ajánlatot, mindenképpen érdekelni fog. Igazából az Internek kellett eldöntenie, hogy mi a szándéka velem” – mondta Ibrahimovic.

Az olasz csapat úgy tűnik eldöntötte – a legutóbbi hírek szerint ugyebár megegyezett a katalánokkal. A svéd támadó azonban akkor sem lenne elkeseredve, ha nem váltana csapatot. Legalább is ő ezt mondja.

„Nagyon elégedett vagyok a mostani szerződésemmel. Végzem a dolgomat, s boldog vagyok az Internél” – tette hozzá a svéd játékos.

Ennek némileg ellentmond, hogy a svéd hajlandó engedni anyagi igényeiből, mert nagy trófeát akar nyerni, s erre Barcelonában valós lehetőséget lát. Eto’o pedig állítólag megkaphatja váltótársa 12 milliós évi fizetését. A kameruni csatár korábban nem reagált a katalán vezetők kétéves, a jelenlegivel megegyező kitételeket tartalmazó szerződési ajánlatára, mert nem akart engedni igényéből. A cserének köszönhetően Eto’o is boldog lehetne.

Ibrahimovic ügynöke azonban egyelőre még cáfolja, hogy a végső stádiumba érkezett volna védence klubcseréje, szerinte ehhez még jó néhány napra szükség van.
2020.12.01 08:42:21

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

A Bologna szerb edzője már nem szégyelli a sírást, és tudja, a friss levegő megfizethetetlen.

2020.11.29 20:19:39

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

A nagy Diegóra emlékezve speciális mezben fölényes sikert arattak a nápolyiak a „farkasok” ellen.

2020.11.23 09:52:39

Olasz labdarúgás THURY GÁBOR

A Juve első aranykorának hajnalán több honfitársunk is segédkezett a klub felvirágoztatásában.

2020.11.22 19:43:57

Olasz labdarúgás H. D.

A milánói együttes a duplázó svéd csatár vezérletével 3–1-re legyőzte a Napolit.

2020.11.08 20:26:29

Olasz labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Elképesztő végjáték után szerzett pontot a listavezető AC Milan a Hellas Verona ellen.