Nemzetisport.hu nyomtatott 2009.07.18 15:56 Frissítve: 2011.07.03 00:04

Zlatan Ibrahimovic bár boldog Milánóban, szívesen igazolna a Barcához

Zlatan Ibrahimovic szívesen igazolna a Barcelonába. Erről a svéd csatár az Expressen című újságnak nyilatkozott. Mint ismert: a katalánok megegyeztek az Interrel Samuel Eto'o és Ibra átigazolásáról, így már csak a játékosoknak kell rábólintani az ügyletre.

Ibrahimovicot érdekli a váltás lehetősége
Fotó: Action Images (archív)
Ibrahimovicot érdekli a váltás lehetősége
Zlatan Ibrahimovicért 45 millió eurót fizetne a Barcelona, valamint a kameruni Sammuel Eto’o játékjogát engedné át az Internek. Emellett a megállapodás része lehet a fehérorosz Alekszandr Hleb is.
„Megvan a lehetőségem arra, hogy a Barcelonához igazoljak. Ha megkapom a konkrét ajánlatot, mindenképpen érdekelni fog. Igazából az Internek kellett eldöntenie, hogy mi a szándéka velem” – mondta Ibrahimovic.

Az olasz csapat úgy tűnik eldöntötte – a legutóbbi hírek szerint ugyebár megegyezett a katalánokkal. A svéd támadó azonban akkor sem lenne elkeseredve, ha nem váltana csapatot. Legalább is ő ezt mondja.

„Nagyon elégedett vagyok a mostani szerződésemmel. Végzem a dolgomat, s boldog vagyok az Internél” – tette hozzá a svéd játékos.

Ennek némileg ellentmond, hogy a svéd hajlandó engedni anyagi igényeiből, mert nagy trófeát akar nyerni, s erre Barcelonában valós lehetőséget lát. Eto’o pedig állítólag megkaphatja váltótársa 12 milliós évi fizetését. A kameruni csatár korábban nem reagált a katalán vezetők kétéves, a jelenlegivel megegyező kitételeket tartalmazó szerződési ajánlatára, mert nem akart engedni igényéből. A cserének köszönhetően Eto’o is boldog lehetne.

Ibrahimovic ügynöke azonban egyelőre még cáfolja, hogy a végső stádiumba érkezett volna védence klubcseréje, szerinte ehhez még jó néhány napra szükség van.
2021.01.20 00:36:46

Olasz labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Az FC Internazionale Milano helyett Inter Milano lehet a hívószó, és minden módosítás célja a várossal való szorosabb kapcsolat érzékeltetése, a tisztább és modernebb kivitelezés, a globális identitás hangsúlyozása.

2021.01.18 18:57:41

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK A hármas csere lesz a Genoával; A. Gómez, F. Llorente, Giroud, Pelle, Mata vagy „Qua” érkezik még?

2021.01.17 20:24:49

Olasz labdarúgás K. T. I.

A 238. Derby d'Italia a milánói alakulat magabiztos sikerét hozta a torinói riválissal szemben.

2021.01.15 11:10:56

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Immobile és a duplázó Luis Alberto vezérletével győzött az összeszedettebb Lazio a sokat hibázó Roma ellen.

2021.01.10 11:42:51

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Sorozatban hatodik alkalommal is döntetlent játszottak egymással, most az Internek volt több helyzete.