Nemzetisport.hu nyomtatott 2009.02.06 21:24 Frissítve: 2023.01.25 06:48

David Beckham: Az AC Milan fontosabb számomra, mint a pénz

David Beckham, a Los Angeles Galaxy jelenleg AC Milanban szereplő középpályása számára nem pénzkérdés az, hogy marad-e az olasz csapatnál, ugyanis a piros-fekete klub többet jelent számára, mint a pénz.

Beckham továbbra is maradna Milan-mezben
Fotó: Imago
Beckham továbbra is maradna Milan-mezben
A Beckham jövőjével kapcsolatos találgatások kimeríthetetlen témát szolgáltattak az olasz sajtónak az elmúlt hetekben. Beckham szeretne maradni, az AC Milan szeretné, ha az angol játékos maradna – azonban a Los Angeles Galaxy is szeretné visszakapni legnagyobb értékét.

A 33 éves középpályást képviselő jogászok már dolgoznak azon, hogy a játékos Milánóban maradhasson, maga az érintett pedig ismételten kijelentette, hogy Olaszországban képzeli el a jövőjét.

„Jelenleg a Milan fontosabb számomra, mint a pénz – mondta Beckham a Corriere dello Sportnak. – Elsősorban a labdarúgásra és a karrieremre akarok gondolni.”

„Fontos számomra, hogy a Milanban maradhassak, mert így lesz lehetőségem folyamatosan játszani, bekerülhetek az angol válogatott keretébe, és szerepelhetek a 2010-es világbajnokságon” – magyarázta Beckham.

„Személyesen még nem beszéltem a Galaxy illetékeseivel, de valaki már tárgyal a nevemben a maradásomról. Nagyon remélem, hogy meg tudunk egyezni” – adott hangot optimizmusának a piros-feketék 32-ese.

Beckham azt is elmondta, nem gondolta volna, hogy ilyen jól fog telni karrierjének milánói korszaka. „Éreztem, hogy jó leszek majd, de nem vártam, hogy ennyire élvezni fogom. Az edzéseken tapasztalható hozzáállás és a légkör a legjobb, amelyet pályafutásom során átéltem.”

Beckham ezen kívül a Milan-család két fontos tagját, Carlo Ancelotti vezetőedzőt, és Paolo Maldinit is dicsérte: „Ancelotti nagyszerű edző, ha belépsz az öltözőbe, azonnal érzed a nagyszerű légkört, amelynek megteremtésében nagy szerepet játszott. Maldini is sokat segített, hogy beilleszkedjek. Paolo karizmatikus személyiség és nagyszerű barát.”
2023.09.27 15:37:48

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Sorozatunk ötödik részében arra keressük a választ, hol van Buffon helye a futballhősök panteonjában.

2023.09.22 08:53:28

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Átszellemülten, hazafias szenvedéllyel énekelte-üvöltötte minden kezdés előtt az olasz himnuszt.

2023.09.16 17:40:42

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Leao góljával visszajött a meccsbe a Milan, de az Internazionale így is kiütéssel nyert a városi rivális ellen.

2023.09.13 12:00:37

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

„Ha a játékvezető nem elég felkészült, inkább maradjon a lelátón, és majszoljon chipset a feleségével.”

2023.09.04 16:39:09

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

„A Juventusnál valószínűleg azt mondták magukban: »Bakker, ez egy akkora játékos, hogy kell nekünk«.”