Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.08.27 18:54 Frissítve: 2011.03.16 00:06

Adriano a lelátóról nézi az Inter meccseit, vagy eligazol végleg

A híresztelések ellenére Adriano, az Internazionale klasszis támadója nem szeretne kölcsönben játszani egy másik csapatnál a szombaton kezdődött szezonban. A brazil játékos vagy marad a milánói klubnál vagy végleg távozik – jelentette ki az ügynöke az olasz médiában.

Adrianónak valószínűleg nem sok babér terem már az Interben
Adrianónak valószínűleg nem sok babér terem már az Interben
A csatárnak egyre kevesebb esélye van a kezdőcsapatba kerülésre, hiszen a nyáron az Inter szerződtette Cagliari támadóját, David Suazót, ráadásul a brazil már az előző szezonban sem tündökölt a kék-feketéknél.
Adriano így jelenleg a gárda ötödik csatárának számít, hiszen a hétvégi Udinese elleni bajnoki nyitányon még a kispadon sem kapott helyet.

Korábban szó volt arról, hogy a brazil kiválóság visszatér a Parmához kölcsönbe, ahol pályafutása egy szakaszát töltötte, de érdeklődtek iránta angol klubok is, mint például az Arsenal, a Newcastle ás a Manchester City is.

De jelenleg úgy tűnik, hogy a támadó nem szeretne kölcsönbe szerződni, és inkább marad a San Siróban januárig, és akkor távozna Milánóból.

„Vagy az Inter keretéhez tartozik ebben a szezonban is, vagy végleg távozna a csapattól – nyilatkozta Gilmar Rinaldi, a játékos ügynöke. – Vasérnap éjszakába nyúló beszélgetést folytattunk a vezetőkkel, azért, hogy megbeszéljük ezeket a dolgokat. Egy dolog azonban biztos: mindkettőnket meglepett a kölcsönadás gondolata.”

Az Internazionale egyébként újabb játékost igazol a középpályás Pele személyében, aki másfél millió euróért kerülhet Portugáliából a Vitoria Guimares együttesétől Milánóba. A játékos hétfőn vesz részt a kötelező orvosi vizsgálatokon, és utána minden bizonnyal aláírja az ötéves szerződését a kék-feketékhez.
2021.01.20 00:36:46

Olasz labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Az FC Internazionale Milano helyett Inter Milano lehet a hívószó, és minden módosítás célja a várossal való szorosabb kapcsolat érzékeltetése, a tisztább és modernebb kivitelezés, a globális identitás hangsúlyozása.

2021.01.18 18:57:41

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK A hármas csere lesz a Genoával; A. Gómez, F. Llorente, Giroud, Pelle, Mata vagy „Qua” érkezik még?

2021.01.17 20:24:49

Olasz labdarúgás K. T. I.

A 238. Derby d'Italia a milánói alakulat magabiztos sikerét hozta a torinói riválissal szemben.

2021.01.15 11:10:56

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Immobile és a duplázó Luis Alberto vezérletével győzött az összeszedettebb Lazio a sokat hibázó Roma ellen.

2021.01.10 11:42:51

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Sorozatban hatodik alkalommal is döntetlent játszottak egymással, most az Internek volt több helyzete.