T. Cs.nyomtatott 2007.02.16 16:49 Frissítve: 2010.12.18 00:01

A hétvégén bemutatkozik a brazil AC Milan

A Serie A 24. fordulójában az AC Milan együttesében várhatóan brazil támadótrió fogja rohamozni szombat este a Siena kapuját, Ancelotti ugyanis Kaká mellett kezdőként számít majd Ronaldóra és vele együtt Ricardo Oliveirát is beveti a csatársorban. A Milan számára a BL-t érő negyedik helyezés a minimális cél ebben a bajnoki szezonban, míg a BL-ben minél tovább menetelnének a piros-feketék.

Ronaldo a múlt hét végi, Livorno elleni hazai mérkőzésen mutatkozott be a Milanban
Reuters
Ronaldo a múlt hét végi, Livorno elleni hazai mérkőzésen mutatkozott be a Milanban

Szavazás

Melyik csapat nyeri a bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Ancelotti mester számára bőséges választék adódik az offenzíva összeállításánál, hiszen a két technikás brazil mellett két igazi befejezőcsatára (Inzaghi, Gilardino) is harcra kész.

Ronaldo bemutatkozása a Livorno elleni múlt vasárnapi hazai mérkőzésen szépen sikerült.

Gólt ugyan nem szerzett, de nem sok hiányzott ahhoz hogy mattolja Amelia kapust, s többször is ügyesen cselezte be magát a vendégvédelembe.

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint most az első perctől kezdve a pályán lesz a királyi gárdától elhódított sztár.

A Real Madridnál eltöltött nehéz időszak után óriási vágy éghet benne a bizonyításra, s a brazil társakkal könnyen megtalálhatja a közös hullámhosszot.

Ricardo Oliveirának is van mit bizonyítania, a galaktikusok adminisztrációs gondok miatt mégsem igazolták le januárban, s a Milannál szerzett szezonbeli négy találata édeskevés ahhoz, hogy gyökeret verjen a piros-fekete klub kezdőcsapatában.

Kaká remek szezont tudhat maga mögött, tíz gólt szerzett eddig, s többször kivívta Berlusconi elnök megtisztelő elismerését.

Ám az ő teljesítménye sem volt hullámvölgyektől mentes, ami a Milan bajnoki szereplésére is rányomta a bélyegét.

Kíváncsian várhatjuk mire megy tehát a brazil trió a Siena védelmével a toszkánai mérkőzésen, ahol további brazilok szereplésére azonban nincs túl sok esély, hiszen Dida nemrégiben újra lesérült, míg Cafú a világbajnok Oddo érkeztével minden bizonnyal nem lesz alapember a hátralévő szezonban, s Serginho gyorsasága is megkopott már.

A Milan brazil-válogatottja


A Milannál újabban mindig meghatározó szerepet játszik a brazil kontingens, a fenti képen az 1997 után a piros-feketéknél megforduló brazil sztárokból összeállított, a klub honlapja által kiválasztott álomtizenegyet ismertetjük.
2021.01.20 00:36:46

Olasz labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Az FC Internazionale Milano helyett Inter Milano lehet a hívószó, és minden módosítás célja a várossal való szorosabb kapcsolat érzékeltetése, a tisztább és modernebb kivitelezés, a globális identitás hangsúlyozása.

2021.01.18 18:57:41

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK A hármas csere lesz a Genoával; A. Gómez, F. Llorente, Giroud, Pelle, Mata vagy „Qua” érkezik még?

2021.01.17 20:24:49

Olasz labdarúgás K. T. I.

A 238. Derby d'Italia a milánói alakulat magabiztos sikerét hozta a torinói riválissal szemben.

2021.01.15 11:10:56

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Immobile és a duplázó Luis Alberto vezérletével győzött az összeszedettebb Lazio a sokat hibázó Roma ellen.

2021.01.10 11:42:51

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Sorozatban hatodik alkalommal is döntetlent játszottak egymással, most az Internek volt több helyzete.