Nemzetisport.hu nyomtatott 2006.09.15 12:37 Frissítve: 2011.07.14 00:03

David Trezeguet: Maradnom kellett!

A Juventus vezetői semmi pénzért nem engedtek el – mondta David Trezeguet a Reuters hírügynökségnek arra a kérdésre, hogy miért nem hagyta ott a másodosztályba kiesett Juventust. A csatár a világbajnoki döntő óta először nyilatkozott.

Trezeguet számára negatív élmény volt a világbajnokság
Reuters
Trezeguet számára negatív élmény volt a világbajnokság
A számára balul sikerült világbajnokság után először állt az újságírók rendelkezésére David Trezeguet, a Juventus labdarúgója.
A francia támadó szinte az egész átigazolási szezonban „sláger” volt, ám nem váltott klubot, maradt a másodosztályba száműzött Juventusnál.

„Hogy miért maradtam? Azért mert maradnom kellett! – mondta Trezeguet. – Didier Deschamps, a csapat új edzője már az első pillanatban világossá tette számomra, hogy nem engednek el sehova.”

„Nem tagadom, ez egy nagyon nehéz időszak volt számomra és a csapattársaimnak. Nehéz volt elfogadni, hogy eddig a Bajnokok Ligája-győzelemért küzdöttünk, most pedig az olasz másodosztályú bajnoki címért…”

„A világbajnokság után azért „bújtam” el, mert a németországi torna egy negatív élmény volt számomra. Csak epizódszerepet kaptam, valamint a döntőben elhibázott büntető a mai napig nagyon bánt. Valószínűleg ez volt az utolsó világbajnokságom.”

Trezeguet – aki lágyéksérülése miatt kihagyta az első két Eb-selejtezőt – hozzátette, hogy még azon is gondolkodott: a világbajnokság után lemondja a válogatottságot.
2021.01.20 00:36:46

Olasz labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Az FC Internazionale Milano helyett Inter Milano lehet a hívószó, és minden módosítás célja a várossal való szorosabb kapcsolat érzékeltetése, a tisztább és modernebb kivitelezés, a globális identitás hangsúlyozása.

2021.01.18 18:57:41

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK A hármas csere lesz a Genoával; A. Gómez, F. Llorente, Giroud, Pelle, Mata vagy „Qua” érkezik még?

2021.01.17 20:24:49

Olasz labdarúgás K. T. I.

A 238. Derby d'Italia a milánói alakulat magabiztos sikerét hozta a torinói riválissal szemben.

2021.01.15 11:10:56

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Immobile és a duplázó Luis Alberto vezérletével győzött az összeszedettebb Lazio a sokat hibázó Roma ellen.

2021.01.10 11:42:51

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Sorozatban hatodik alkalommal is döntetlent játszottak egymással, most az Internek volt több helyzete.