Profi ökölvívás: Mayweather leszólta Andre Wardot

Vágólapra másolva!
2013.03.14. 15:28
A nagyközépsúly jelenlegi legjobbja, Andre Ward egykori amatőr csapattársának, Robert Guerreronak szurkol a Floyd Mayweather elleni május 5-i összecsapáson. A veretlen amerikai természetesen nem vette jó néven Ward hozzáállását, és ennek megfelelően kicsit oda is szólt neki.  

„Nem akarom bántani Wardot, de ő az, akinek a meccseire sehol nem kíváncsiak. Las Vegasban nem piacképes, nem tudnak vele túl sok jegyet eladni. Ő az egyetlen srác, aki olimpiai aranyérmes, de ezt szinte senki nem tudja róla. Aranyérmes, de ez a bevételein egyáltalán nem látszik" – nyilatkozta Mayweather.

„Nagyon jó ökölvívó, szó se róla, de mégis ki ismeri őt? Oaklanden kívül nem ismerik a nevét. Ő sem lesz már fiatalabb, ketyeg az órája, mégis mikor szándékozik tehát kimozdulni Oaklandből, és esetleg máshol is próbálkozni? El kell jönni hozzám, én meg tudom mutatni a módját annak, hogyan töltsünk meg arénákat a világ akármelyik pontján. Tudjuk, hogy Adrien Bronert már most többen ismerik, mint Wardot, pedig nincs olyan amatőr múltja" – tette hozzá Mayweather.

A Ward-csapat reakciója nem sokáig váratott magára, a választ az a James Prince adta meg, aki jelenleg Ward menedzsere, de korábban Mayweatherrel is dolgozott:

„Andre mindig is nagy tiszteletet mutatott Mayweather iránt, de ha úgy gondolja, hogy Andre gyenge bokszoló lenne, akkor hajrá, egyen meg néhány steaket, jöjjön fel egy verésért. Nem akarom Mayweathert leszólni, de ő is tudja nagyon jól, hogy amíg meg nem verte Oscar De La Hoyát, addig nem sok nézőt mozgatott meg. Ezzel nagyon is tisztában vagyok, hiszen én menedzseltem egy időben, és képtelen volt megtölteni a szülővárosában a Grand Rapids-arénát, illetve a San Francisco Auditoriumot, amiben mindössze 6.000 szék van. Mellesleg Andrétt, aki az Egyesült Államokat képviselte, és nyert a színeiben olimpiai aranyérmet, nem csak, hogy ismerik, hanem mélyen tisztelik az emberek, és ez az, amit Floydnak soha nem sikerült elérni. A lehetőséggel pedig, hogy megismerjük a módszereit a pénzcsinálásra vonatkozóan, köszönjük, de nem élünk, hiszen magunk is tudjuk, hogy működik ez, sőt, ami sokkal fontosabb, ahhoz is értünk, hogy ne szórjuk el a pénzt" – szólt a válasz.

www.profiboksz.hu

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik