Profi ökölvívás: Erdei amerikai sztárbunyóssal csapna össze

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.30. 07:51
null
Erdei Zsolt a Gracsov elleni meccs után amerikai sztárral bunyózhat (Fotó: Hegedüs Gábor – archív)
Úgy tűnik, hazánk legeredményesebb profi ökölvívója, Erdei Zsolt folytatni kívánja pályafutását, és a Gyenyisz Gracsov ellen elszenvedett szoros pontozásos veresége ellenére sem tett le Amerika meghódításáról.

A boxingscene.com információi szerint most a nagyközépsúly élmenőjére, Andre Wardra fáj a foga.

„Amikor eldöntöttem, hogy aláírok DiBellá-hoz, és Amerikában fogok bokszolni, a világ legjobb bunyósaival akartam megküzdeni. Ward nagyszerű bajnok és a világ egyik legjobb ökölvívója a középsúly fölött. Nagyon tisztelem a képességeit, de tudom, hogy meg tudom verni, és ezzel sokkolni a világot! A Ward feletti győzelem szupersztárrá tehet Amerikában – ez az elsődleges célom!"

Andre Ward lehet Erdei ellenfele (Fotó: Action Images – archív)
Andre Ward lehet Erdei ellenfele (Fotó: Action Images – archív)

Erdei kitért a márciusban elszenvedett vereségére is: „Mindenki tudja, hogy megnyertem azt a mérkőzést, de megfosztottak a győzelemtől. Ezek tükrében még mindig veretlen, kétszeres világbajnoknak tartom magam, és a legjobbakkal akarok megküzdeni!"

Lou DiBella osztja Erdei véleményét: „Rengetegen, akik látták a Gracsov elleni mérkőzést, úgy gondolják, hogy Zsolt nyert. Kétségkívül bebizonyította, hogy még mindig a nagyközépsúly/félnehézsúly egyik legjobb bunyósa, főleg hogy közel két év kihagyás után is ilyen teljesítményre volt képes!"

Ward 2012 szeptembere óta inaktív, egy vállsérülés miatt kényszerült hosszabb pihenőre, de kihívókban így sem szűkölködik. Erdei reménykedik, hogy megkapja a lehetőséget és bebizonyíthatja, hogy még mindig számolni kell vele az élvonalban!

„Hogy a legjobb lehess, a legjobbat kell legyőznöd! Ward legyőzése ebbe a pozícióba repíthet!"

www.profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik