Profi boksz: Wilder hadüzenetet küldött Joshuának

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.05. 12:12
Nem sokáig várt Anthony Joshua (20–0–0, 20 KO–TKO) kihívásával a Bokszvilágtanácsnál (WBC) Bermane Stiverne kiütése után továbbra is uralkodó Deontay Wilder (39–0–0, 38 KO–TKO), már a meccset követő sajtótájékoztatón hadüzenetet küldött az IBF, a WBA és az IBO trónján ülő britnek.

„Tudom, hogy én vagyok a legjobb. Készen állsz az erőpróbára – tette fel a kérdést Wilder, miután a sajtótájékoztatón szóba hozták a Joshua elleni meccset. – Régóta várok erre a lehetőségre, és most eljött az idő, kihirdetem a hadiállapotot. Elfogadod a kihívásom?”Wilder, miután a sajtótájékoztatón szóba hozták a Joshua elleni meccset. – Régóta várok erre a lehetőségre, és most eljött az idő, kihirdetem a hadiállapotot. Elfogadod a kihívásom?”

Az amerikai következő ellenfele papíron a brit Dillian Whyte, a WBC következő hivatalos kihívója lenne, de Wildernek Joshua kell.

„Whyte személyében egy parasztot adnának nekem, de egy király nem küzd parasztokkal, a király a királlyal küzd meg. Joshuát akarom. Az egész világ a Joshua–Wilder meccset várja, nincs több kifogás, egyezzünk meg a dátumról, jöhet a meccs!” – mondta Wilder.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik