Boksz: Tyson kirúgja, aki nem segíti rendesen a felkészülésben

Vágólapra másolva!
2020.11.09. 14:52
null
Tyson már hét menetet bír (Fotó: AFP)
November 28-án, Los Angelesben újra színre és ringbe lép a korábbi nehézsúlyú világelső, Mike Tyson. Minden idők legfiatalabb nehézsúlyú bajnoka Roy Jones Jr. ellen vív bemutató mérkőzést, amelyre elmondása szerint kőkeményen készül – számolt be róla a profiboksz.hu.

„Én vagyok a főnök, ha nem dolgozol elég keményen, kiváglak, mint macskát sz.rni. Ilyenek a kesztyűzések nálam. Mindenki a maximumot kell, hogy kihozza magából, akinek ez nem megy, attól elköszönünk. Ilyen a harc. Én azért fizetek ezeknek a srácoknak, hogy izzasszanak meg, másként mehetnek is. Fiatalabb és keményebb fickókkal nyomom a bunyót, és azt mondják, rohadt jó vagyok. 215 font a súlyommikor is voltam ennyi? Tizenhét-tizennyolc évesen?” – árulta el az 54 éves Tyson.

„Nagyon boldoggá tesz az, amit most csinálok. Csak a magabiztosság beszél belőlem, nem az önajnározás, tényleg nagyon örülök mindennek, és csodálatos az egész. Nem is tudom szavakkal kifejezni. A legjobb Roy Jonesról nézek filmeket, hiszen én rá készülök. Már hét menetet is lebokszolok, és ez még több is lesz hamarosan. Felveszem a lépést a fiatal és éhes versenyzőkkel is, szóval úgy fest, tényleg jó úton járok” – mondta Tyson.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik