Ökölvívás: Chisora simán nyert, jön a vetkőzés - majd Klicsko?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.01. 07:21
null
Chisora (balra) nem sok esélyt hagyott cseh ellenfelének (Fotó: Action Images)
A brit nehézsúlyú óriás, Dereck Chisora kevesebb mint két és fél perc alatt megnyerte az Ondrej Pála elleni bokszcsatát Londonban, miután a mérkőzésvezető technikai K. O.-val leléptette cseh ellenfelét. Chisora a meccs előtt azt ígérte, hogy ha győz, meztelenül végigfut a londoni Oxford Streeten.

A brit bunyós szavait komolyan kell venni, valóban vállalja a ruha nélküli futást, amelyre december 19-én kerül sor egy nagyszabású jótékonysági esemény keretein belül.

Ami a mérkőzést illeti, Pála nem kezdett rosszul, az első és a második menetben is két kemény balhoroggal eltalálta Chisorát, aki azonban nem rendült meg, a folytatásban gyors, erős akciókkal átvette az irányítást, és ettől kezdve már nem volt kérdés, ki nyeri a meccset.

„Az első menetben megsérült a jobb kezem. Jól bunyózott az ellenfelem, néhányszor eltalált, de én irányítottam. Most már egy topellenfélre van szükségem, aki ellen igazán megmérethetem magam" – mondta Chisora a győzelmét követően.

Chisora promótere, Frank Warren az összecsapás után elmondta, szívesen megszerveznék a Vitalij Klicsko elleni visszavágót, akitől 2012 februárjában kapott ki a brit, de „azóta jobb ökölvívó lett”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik