Csupasport: Fury féltestvére futóversenyen indult

T. N.T. N.
Vágólapra másolva!
2022.07.11. 18:29
null
Tommy Fury negyvenöt perc alatti tíz kilométeres futással vágott vissza apjának (Fotó: <a href="https://www.csupasport.hu/futas/tommy-fury-negyvenot-perc-alatti-tiz-kilometeres-futassal-vagott-vissza-apjanak-69055/" target="_blank">Csupasport)</a>
Tommy Fury negyvenöt perc alatti tíz kilométeres futással vágott vissza apjának.

 

Tyson Fury nevét sokan ismerik, a 2010-es és 20-as évek legjobb nehézsúlyú profi ökölvívója igazi showman, viszont verekedni is remekül tud. Féltestvére, Tommy Fury szintén szívesen fürdőzik a hírnévben, bár félnehézsúlyú bokszolóként egyelőre nem tett szert akkora népszerűségre, mint rokona, és nyilvánvalóan az eredményei sincsenek a Tyson által elértek környékén sem. Karrierjét azért szakította félbe 2019-ben, hogy szerepeljen az egyik brit televíziós csatorna Love Island elnevezésű realityműsorában – barátnőjével, Molly-Mae Hague-gel a második helyet szerezték meg.

A nyolcból nyolc sikert arató „kis Fury” tavaly decemberben mérkőzött volna meg Jake Paullal, aki youtuberből lett bokszoló, csakhogy bakteriális mellkasi fertőzés és bordatörés miatt Fury visszalépett az összecsapástól. Azóta sem jött össze az utóbb idén augusztus 6-ra tolt csata, és ismét Fury volt a hibás, pontosabban elvileg vízumproblémák akadályozták az amerikai utazásban. A rossz nyelvek szerint (Tommy Fury édesapját illethetjük a jelzővel) viszont Furynak úgy elszaladt súlya, mint a nehézsúlyú Anthony Joshuáé, és nem edzett megfelelően.

Fury – miután baromságnak titulálta apja szavait – figyelmeztette rajongóit, ne dőljenek be a híreszteléseknek, s utolsó pillanatos nevezéssel rajthoz állt egy tíz kilométeres futóversenyen. A Run North Westen nem is ment neki rosszul, 45 percen belüli időeredménnyel ért célba, amire nagyon gyenge erőállapotban nyilvánvalóan nem lett volna képes.

A teljes cikket elolvashatja a csupasport.hu weboldalon

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik