Boksz: „Újrajátszom a Rocky IV-et, én leszek a fekete Rocky!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.24. 09:18
Moszkvába kell utaznia következő címvédési kísérletére a WBC nehézsúlyú ökölvívóbajnokának, Deontay Wildernek, hiszen kötelező kihívója, Alexander Povetkin promótere nyerte meg a kapcsolódó versenytárgyalást a meccs rendezési jogaiért. Wilder szerint helyzete hasonló lesz a Rocky filmek IV. részéhez.

Az orosz fél semmit sem bízott a véletlenre, és hazai földre szervezte a találkozót, amelyet május 21-én rendeznek. Wilder mindenesetre nem tart a helyszíntől, sőt, arra készül, hogy a való életbe is átülteti a filmbeli Rocky Balboa történetét, aki szintén Oroszországba utazott, hogy megmérkőzzön Ivan Dragóval, és sikeresen meg is védte a címét.

„Szívesen utazom, és jól érzem magam külhonban is – mondta Wilder. – Minden helyzethez jól alkalmazkodom, szóval, készen állok az oroszországi megméretésre is. Gondolhatnak erről, amit akarnak, de újrajátszom a Rocky IV-et, és én leszek a fekete Rocky! Biztos, hogy mindenki ismeri a sztorit, én pedig ugyanazt teszem, amit ő.”

„Mind láttuk, remek meccs volt, mondjuk, én nem kapok majd akkora verést, mint ő, de ugyanúgy győztesen fogom elhagyni a szorítót. Nem hinném, hogy ő az eddigi legjobb ellenfelem. Persze, könnyebb dumálni, mint végrehajtani valamit, de akkor is így gondolom. Bermane Stiverne ellen is azt mondták, hogy a legkeményebb feladat vár rám, aztán simán abszolváltam. Meglátjuk, Povetkin milyen felfogásban lép majd ringbe, és Deontay Wilder mit reagál. Egy győztes lehet csak, én.”

www.profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik