Találatok a magyar férfi kézilabda-válogatott címkére

Találatok száma: 1256

Születésnap: „Az ember bölcsebb lesz” – Hajdu János 70

2023-11-21 08:18:38

Kerek születésnapot tölt be a magyar férfi- és női válogatottal is sikeres mesteredző.

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Hajdu János

Férfi kézi: „Nagyon nagy álmunk volt, hogy együtt játszunk a felnőttválogatottban” – Krakovszki Bence

2023-11-08 07:17:18

Kiválóan teljesített a vasárnapi, lengyelek ellen 36–26-ra megnyert felkészülési mérkőzésen Krakovszki Bence, aki csereként beállva hatszor is betalált. A balatonboglári NEKA-ból az idény elején Tatabányára igazoló sportoló értékelt lapunknak.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Krakovszki Zsolt

Férfi kézilabda: Az első meccs mindig nehéz – Chema Rodríguez

2023-11-06 20:41:10

A magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya a lengyelek ellen arra volt leginkább kíváncsi, hogy egymás után két meccset bír-e ugyanolyan erővel a csapat, amely a második találkozón még frissebben is játszott.

magyar férfi kézilabda-válogatott Chema Rodríguez

Békés csabai gála: másodjára tízzel vertük a lengyeleket

2023-11-05 15:20:19

A szombaton Szegeden aratott négygólos győzelem után vasárnap Békéscsabán fogadták a mieink a lengyel férfi kézilabda-válogatottat, és ezúttal minden csapatrészben kiváló teljesítményt nyújtva megérdemelten nyertek tíz góllal.

magyar férfi kézilabda-válogatott lengyel férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda

Férfi kézi: felkészülési meccset nyert a magyar válogatott Lengyelország ellen

2023-11-04 18:07:40

Hektikus első félidő után javuló második félidei teljesítménnyel győzte le 31–27-re felkészülési mérkőzésen Lengyelországot a magyar férfi kézilabda-válogatott Szegeden. A két csapat vasárnap Békéscsabán is összecsap egymással.

magyar férfi kézilabda-válogatott lengyel férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda

Legyőzte a lengyeleket a magyar férfi kézilabda-válogatott

2023-11-04 13:51:00

Hektikus első félidő után javuló második félidei teljesítménnyel győzte le 31–27-re felkészülési mérkőzésen Lengyelországot a magyar férfi kézilabda-válogatott Szegeden. A két csapat vasárnap Békéscsabán is összecsap egymással.

magyar férfi kézilabda-válogatott lengyel férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda felkészülési mérkőzés Chema Rodríguez

Chema Rodríguez: Látnom kell, hogyan mozgunk együtt

2023-11-04 08:49:24

A hétvégén kétszer is összecsap a magyar férfi kézilabda-válogatott Lengyelországgal, amellyel az elmúlt tíz évben csak háromszor találkozott. A szövetségi kapitány szerint a behívott húsz játékos mellett tíz-tizenkettőt mindig figyelnek.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Chema Rodríguez

Férfi kéziválogatott: Nem kell sok idő, hogy újra belerázódjunk – Sipos Adrián

2023-11-03 07:56:05

A hétvégén kétszer is összecsap a lengyelekkel a magyar férfi kézilabda-válogatott, amely eddig keveset volt együtt ebben az évben, de védője, Sipos Adrián szerint már van olyan széles a repertoárjuk, hogy elég legyen egy gyors frissítés ahhoz, hogy visszajöjjön minden.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Sipos Adrián Lengyelország

Férfi kézi Eb: Szeretnénk továbbjutni a csoportból – Chema Rodríguez

2023-10-31 20:01:16

Chema Rodríguez szövetségi kapitány célkitűzése az, hogy a magyar férfi kézilabda-válogatott továbbjusson a csoportjából a németországi Európa-bajnokságon.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Chema Rodríguez

Faludi Mihály irányította a leghosszabb ideig a magyar férfi kézilabda-válogatottat

2023-10-27 17:49:20

Szentendrén él a magyar kézilabdázás egyik legendája, a 90 éves Faludi Mihály, aki 1973 és 1982 között irányította a magyar férfi kézilabda-válogatottat, majd az első edzők egyike volt, aki külföldön vállalhatott munkát. A Dózsa György úti grundról indulva lett válogatott kézilabdakapus, edzőként négy ország szövetségi kapitányi posztját töltötte be, csapataival három olimpiára jutott ki, a magyar válogatottban pedig korszakos játékosokkal dolgozott együtt.

magyar férfi kézilabda-válogatott interjú Képes Sport Faludi Mihály

Kézilabda: Ilic Zoran is bekerült a válogatott keretébe

2023-10-19 13:42:53

A szeptember közepén térdsérülést szenvedő Ilic Zoran, a német élvonalbeli HSV Hamburg átlövője is meghívást kapott a Lengyelország elleni felkészülési mérkőzésekre készülő magyar férfi kézilabda-válogatott keretébe.

magyar férfi kézilabda-válogatott Székely Márton Leimeter Csaba Ilic Zoran Chema Rodríguez

Chema Rodríguez hisz a spanyol stílusban és pozitívan látja a férfi kézilabda-válogatott jövőjét

2023-10-02 17:37:06

Chema Rodríguez a családjával Budapestre költözött, és immár főállásban a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, noha játékoskorában egyáltalán nem tervezte, hogy valaha is edző lesz. A korábbi kiváló irányító a mentorairól, a saját edzői filozófiájáról, a válogatottra nehezedő nyomásról is beszélt lapunknak, s arról, hogyan látja a nemzeti csapat jövőjét.

magyar férfi kézilabda-válogatott interjú férfi kézilabda Képes Sport Chema Rodríguez

Férfi kézilabda: szeptember végén újra találkozik a magyar válogatott – keret

2023-09-19 13:14:10

Hivatalos válogatott időszakon kívül, Telkiben dolgozik újra együtt a magyar férfi kézilabda-válogatott kerete szeptember végén, a Magyarországon szereplő játékosok részvételével.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Chema Rodríguez

Férfi kézi: visszavonul a 131-szeres magyar válogatott átlövő

2023-09-01 09:28:44

A francia élvonalbeli kézilabda-bajnokságban szereplő Dunkerque közösségi oldalán jelentette be, hogy pályafutása utolsó idényét kezdi meg a csapatnál a 131-szeres magyar válogatott átlövő, Nagy Kornél – vette észre a klubvaltas.hu.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Patrice Canayer Nagy Kornél Montpellier kézilabda Montpellier

Férfi kézi: Chema Rodríguez főállású magyar kapitány lesz

2023-08-28 19:47:14

Hosszabb interjút adott a Sport Tv Kézivezérlés című műsorának a Telekom Veszprém sportigazgatója, a Magyar Kézilabda-szövetségen belül a férfiválogatott szakmai felügyeletéért felelő Nagy László, aki többek között elárulta, hogy Chema Rodríguez szerződése lejártával távozott portugál klubjától, a Benficától, s a korábbi terveknek megfelelően főállású magyar szövetségi kapitány lesz, valamint arra is kitért, hogy az „Építőknél” ilyen célkitűzések mellett nem fér bele, hogy az első csapatnál neveljenek és magyar fiatalokat játszassanak.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda NB I férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda Telekom Veszprém Nagy László

Bánhidi Bence: Úgy éreztem, ez így nem mehet tovább!

2023-07-31 13:03:57

Nehéz időszakon ment keresztül Bánhidi Bence, az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának válogatott beállója, aki néhány éve még vitathatatlanul a világ egyik legjobbjának számított a posztján, de derékfájdalmai és sorozatos sérülései miatt egy ideje nem tudta kihozni magából azt, amire képes. Beszélt az elmúlt másfél év viszontagságairól, a kilátástalanságról és az útkeresésről, ahogy doktortól doktorig vándorolt, hogy megtalálja a megoldást. És arról is, végül hogyan sikerült neki.

magyar férfi kézilabda-válogatott interjú OTP Bank-Pick Szeged Képes Sport Bánhidi Bence

Férfi kézi: Dánia az európai rangsor élén, Magyarország 7.

2023-07-04 14:28:49

Dánia vezeti a férfiválogatottak európai ranglistáját, Magyarország a hetedik helyen található – derül ki az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) közleményéből.

magyar férfi kézilabda-válogatott dán férfi kézilabda-válogatott EHF

Képek: megnősült a magyar válogatott kézilabdázója

2023-07-04 10:49:28

Bár a polgári esküvőt már két évvel ezelőtt megtartotta az OTP Bank-Pick Szeged magyar válogatott kézilabdázója, Bánhidi Bence és párja, Nyárády Nóra, de az igazi lakodalmat csak a mögöttünk hagyott hétvégén tartották – számolt be róla a szegedma.hu.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda NB I OTP Bank-Pick Szeged Bánhidi Bence

Férfi kézi: Szerbián belül váltott klubot a 11-szeres magyar válogatott

2023-06-23 20:15:54

Sunajko Stefan 11-szeres magyar válogatott kézilabdázó a szerb bajnokságban, a Szerb Kupában és az Európa-kupában is címvédő RK Vojvodinához igazolt – adták hírül pénteken az újvidéki klub közösségi oldalán.

magyar férfi kézilabda-válogatott Sunajko Stefan

U21-es férfi kézi-vb: Norvégia ellen is magabiztosan nyert a magyar válogatott

2023-06-22 13:02:28

A magyar válogatott 31–22-re legyőzte Norvégiát a német–görög közös rendezésű U21-es férfi kézilabda-világbajnokság E-csoportjában, a 2. fordulóban. A mieink pénteken a csoportelsőségért Dániával mérkőznek meg.

magyar férfi kézilabda-válogatott kézilabda férfi kézilabda U21 Norvégia Magyarország