Találatok a magyar férfi kézilabda-válogatott címkére

Találatok száma: 1091

Férfi kézi: Chema Rodríguez kihirdette keretét az Eb-selejtezőkre

2022-09-22 12:29:21

Kihirdette a magyar férfi kézilabda-válogatott keretét Chema Rodríguez szövetségi kapitány az október 12-i, Litvánia elleni érdi, valamint az október 16-i, Grúzia elleni idegenbeli mérkőzésre.

férfi kézilabda Eb-selejtező férfi kézilabda magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Eb Chema Rodríguez

Sohasem félt a változástól – Svájcból Ceglédre tért haza Császár Gábor

2022-09-03 09:39:42

Csaknem egy évtized légióskodás után hazatért családjával korábbi klasszis irányítónk, a 247-szeres válogatott Császár Gábor, aki pályafutása utolsó éveiben Svájcban kézilabdázott, most pedig az NB I-be feljutó ceglédi klubnál lett szakmai igazgató. Labdát már csak óvatosan fog a kezébe, de a tanulási vágy, ami mindig hajtotta előre, semmit sem csökkent benne.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda NB I Képes Sport Császár Gábor Cegléd

Férfi kézi: óriási meglepetés, elbúcsúztak Lékai Mátétól a veszprémi szurkolók

2022-08-22 13:37:51

„Egy sima péntek esti mozinak indult, de egy életre szóló este lett belőle” – írta Instagram-oldalán a magyar férfi kézilabda-válogatott irányítója, Lékai Máté, akit a Veszprémi Szurkolói Egyesület tagjai leptek meg és búcsúztattak el, hiszen a kézilabdázó nyolc év után elhagyta a bakonyiakat és az FTC-nél folytatja pályafutását. 

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Telekom Veszprém Lékai Máté

Tusványos 2022: Mit jelentett nekem magyar válogatottnak lenni? Mindent! – Ilyés Ferenc

2022-07-21 14:27:03

A székelyudvarhelyi születésű kézilabdázó nem bánja, hogy Romániában későn ébredtek rá az értékeire, azt üzente nekik: az a vonat már elment...

magyar férfi kézilabda-válogatott Tusványos Ilyés Ferenc

Férfi kézi-vb: Talán az egyik legkiegyenlítettebb csoportba kerültünk – Chema Rodríguez

2022-07-05 13:10:23

Mint ismert, a magyar férfi kézilabda-válogatott Izlanddal, Portugáliával és Dél-Koreával került egy négyesbe a 2023-as (január 12–29.) lengyel-svéd közös rendezésű világbajnokságon. A mieink spanyol szövetségi kapitánya, Chema Rodríguez az MKSZ honlapjának elmondta, az olimpiai selejtezős helyek elérése a cél.

magyar férfi kézilabda-válogatott kézilabda férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézilabda-vb férfi kézilabda Chema Rodríguez

Férfi kézi-vb: Izlanddal, Portugáliával és Dél-Koreával egy négyesben a mieink

2022-07-02 16:47:14

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség kisorsolta a 2023. január 12–29. közötti férfi világbajnokság csoportjait. A magyar válogatott Izlanddal, Portugáliával és Dél-Koreával került egy négyesbe.

magyar férfi kéziválogatott magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda

Kézilabda: Addig jövök a válogatotthoz, amíg hívnak – Mikler Roland

2022-04-18 22:46:11

Az Izrael elleni világbajnoki selejtező visszavágóján 225. alkalommal viselte a címeres mezt a 35 százalékos hatékonysággal védő Mikler Roland, a Pick Szeged és nemzeti csapatunk kapusa, akire ugyan továbbra is számíthat a szakmai stáb, ám szerinte a fiataloké a jövő.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-világbajnokság Pick Szeged Mikler Roland

Sportrádió: Juhász István komoly eredményt vár a férfi kéziválogatottól a párizsi olimpián

2022-04-17 21:22:23

Juhász István, az MKSZ sportakadémiai központjának igazgatója volt a Sportrádió Hazafutás című műsorának vendége. A szakember a férfiválogatott Izrael elleni vb-selejtezője kapcsán elmondta, több lehetőséget adott volna Ligetvári Patriknak, a Telekom Veszprém átlövőjének. A nemzeti csapattól a 2024-es párizsi olimpián komoly eredményt vár, a női válogatottól pedig 2028-ban várható a nagy ugrás.

magyar férfi kézilabda-válogatott kézilabda férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Sportrádió Juhász István

Férfi kézi: A múltat magunk mögött kell hagynunk – Chema Rodríguez

2022-04-16 23:45:54

Mint beszámoltunk róla, a magyar férfi kézilabda-válogatott 31–22-re legyőzte Izraelt vb-selejtezőn, és kijutott a jövő évi, lengyel, svéd közös rendezésű világbajnokságra. A szombat esti tatabányai mérkőzés után Chema Rodríguez a következőképpen értékelt a Nemzeti Sportnak.

magyar férfi kézilabda-válogatott Chema Rodríguez

Férfi kézi: Az első meccs után nem voltak biztatóak a jelek – Szita Zoltán

2022-04-16 19:57:30

Ott lesz a 2023-as svéd, lengyel közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokságon a magyar válogatott, miután a kinti egygólos győzelem után hazai pályán magabiztosan nyert 31–22-re Izrael ellen. A mérkőzést követően Székely Márton és Szita Zoltán értékelt az NSO Tv-nek. 

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda vb-selejtező Székely Márton Szita Zoltán Magyarország Izrael

Izrael elleni sima győzelemmel vb-résztvevő a férfi kéziválogatott!

2022-04-16 17:09:00

A magyar férfi kézilabda-válogatott 31–22-re győzött Izrael ellen Tatabányán a világbajnoki selejtező visszavágóján, ezzel összesítésben tízgólos különbséggel kijutott a jövő évi, lengyel, svéd közös rendezésű világbajnokságra!

magyar férfi kézilabda-válogatott kézilabda-vb kézilabda izraeli válogatott férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda világbajnokság

Férfi kézi: válogatott szélsőnk fájó szívvel nézte az Eb-t, de nem sietteti a visszatérést

2022-04-14 15:26:37

Még három bajnoki sem jutott a most futó idényben Hornyák Péternek, ugyanis szeptember végén súlyos térdsérülést szenvedett. A válogatott jobbszélső emiatt lemaradt a januári, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságról, amit fájó szívvel követett a távolból. Még nem tudja, hol fog játszani a nyártól, egy biztos, nem sietteti a visszatérést, mert az a legfontosabb, hogy a lába teljesen megerősödjön.  

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Hornyák Péter Grundfos Tatabánya

Sportrádió: Nem lenne szabad, hogy Izrael meglepetést szerezzen – Sipos Adrián

2022-04-11 22:48:54

A Sportrádió Hazafutás című műsorában ezúttal Sipos Adrián és Ligetvári Patrik válaszolt Hortobágyi Tibor kérdéseire. A férfi kézilabda-válogatott játékosai elmondták, szeretnének kijutni a világbajnokságra, így Izrael nem szerezhet meglepetést.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Sportrádió Sipos Adrián Ligetvári Patrik

Férfi kézi: Nem reális a final four, de semmi sem lehetetlen – Ligetvári Patrik

2022-04-07 00:41:33

Bár a visszavágón döntetlent játszott a Telekom Veszprém a Vardarral, a továbbjutás eldőlt az első meccsen, így jöhet az Aalborg elleni negyeddöntő a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. Ligetvári Patrikkal tekintettünk vissza a szkopjeiek elleni párharcra, reagált Nagy László Sportrádióban tett kijelentésére, és kitértünk a válogatott előtt álló, Izrael elleni vb-selejtezőre is. 

férfi kézilabda Bajnokok Ligája magyar férfi kézilabda-válogatott Vardar Telekom Veszprém Ligetvári Patrik Aalborg

Férfi kézi: itt a magyar keret a vb-selejtezőre, megvan Chema segítője

2022-04-05 14:12:29

Chema Rodríguez szövetségi kapitány kihirdette a magyar férfi kézilabda-válogatott 20 fős keretét az április 13-i és 16-i Izrael elleni vb-selejtezőkre.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Chema Rodríguez

Férfi kézi: Realitás, hogy kevesebb szerepet kapok a válogatottban – Nagy Bence

2022-03-23 21:19:20

Nagy Bence élete nemcsak a kézilabda körül forog, hiszen a Ferencváros irányítója szabadidejét is szívesen tölti más sportágak űzésével, illetve nézésével. Hogy melyik a kedvenc futballcsapata? Mit vár a Telekom Veszprémtől és a Pick Szegedről a Bajnokok Ligájában? Kiderül videónkból, amelyben többek szóba kerül az idei, rövidre sikerült Európa-bajnokság és a válogatottban betöltött szerepe is. 

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Sportkrém Nagy Bence Fradi Ferencváros

Férfi kézi Eb-sel.: a mieink az első kalapból várják a sorsolást

2022-03-22 18:44:02

A magyar férfi kézilabda-válogatott az 1. kalapból várja a 2024-es németországi Európa-bajnokság selejtezőinek sorsolását – írja az MKSZ.

magyar férfi kézilabda-válogatott kézilabda férfi kézilabda Eb-selejtező férfi kézilabda Eb férfi kézilabda