Találatok a Barcelona SC címkére

Találatok száma: 6

Videó: durván gáncsolták az edzőt a Libertadores-kupában

2021-05-05 14:57:54

Az argentin Boca Juniors vezetőedzőjének, Miguel Russónak nem a keddi volt az élete legjobb napja: nem elég, hogy csapata kikapott az ecuadori Barcelona SC-től a Libertadores-kupa C-csoportjának 3. fordulójában, de még az ellenfél játékosa, Mario Pineida is „felrúgta”. Igaz, ebben szerepe volt saját játékosának, Nicolás Capaldónak is. 

Libertadores-kupa Boca Juniors Barcelona SC

Libertadores-kupa: a Barcelona nyert, de nem jutott döntőbe

2017-11-02 08:56:00

A brazil Gremio lesz az argentin Lanús ellenfele a labdarúgó Libertadores-kupa döntőjében.

Libertadores-kupa Gremio Barcelona SC

Videó: nagy ovációval fogadták Ronaldinhót, marasztalják?

2016-01-30 15:47:29

Ronaldinho néhány napja még csodával határos módon úszott meg egy balesetet Indiában, szombaton már az ecuadori Barcelona SC labdarúgócsapatának szurkolói fogadták kitörő lelkesedéssel az Universidad San Martín elleni (4–3) felkészülési mérkőzésen, amikor elhagyta a pályát. A 35 éves brazil klasszis hamarosan dönt arról, hol folytatja pályafutását.

Universidad San Martín Ronaldinho Ecuador Barcelona SC

Videó: tömegverekedéssé fajult a Barcelona edzőmeccse

2014-02-14 19:21:38

Már csak hét perc volt hátra az LDU Portoviejo–Barcelona felkészülési mérkőzésből, amikor egy rossz ütemű szerelés és az ezt követő bírói döntés miatt elszabadultak az indulatok. Egy hazai támadást a vendégek védője érdekes mozdulattal állított meg, a játékvezető azonban nem ítélt szabadrúgást. A Portoviejo játékosai ezen felháborodva a bíróval kezdtek veszekedni, a Barcelona kapusának, Damian Lanzának pedig a felvételek alapján beszólt Hugo Vélez. Lanza, ha már nem érte el lábbal, egy nagy pofont adott ellenfelének (2:53-tól), meg is kapta a jogos piros lapot. Ezután a kispadról is beszálltak a bunyóba, sőt, a szurkolók üveget dobtak a pályára. Végül a rendőrségnek kellett rendet tennie.

videó tömegverekedés LDU Portoviejo Ecuador Barcelona SC

Videó: Barcelona-játékost harapott meg az ecuadori védő

2013-08-13 09:40:58

Edwin Hurtado, a Deportivo Quevedo védője Luis Suárezt idéző mozdulattal harapta meg ellenfelét, a Barcelona SC játékosát, Andrés Franzoiát. A szituáció egy szöglet után alakult ki: Franzoia mellett elterült az egyik hazai játékos, amit Hurtado nehezményezett, és kisebb szóváltás után beleharapott ellenfelébe.

videó harapás Barcelona SC

Csodagól után szájrapuszi anyunak

2013-02-15 16:14:50

Ki mondta, hogy kihaltak az érzelmek a modern futballból? Damián Díaz a gólja után a szurkolók között tomboló édesanyját csókolta szájon.

gólöröm Libertadors Kupa Damián Díaz Barcelona SC