Átigazolási pletykák 4: Leeds játékosok célkeresztben!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2012.01.26. 19:01
Ezek a hirek már jo pár nappal ezelött megjelentek, de technikai okok miatt csak most tudom őket kiposztolni. Nézzük hát röviden az átigazoláso...

Ezek a hirek már jo pár nappal ezelött megjelentek, de technikai okok miatt csak most tudom őket kiposztolni.Ezek a hirek már jo pár nappal ezelött megjelentek, de technikai okok miatt csak most tudom őket kiposztolni.

Nézzük hát röviden az átigazoláso keringöt a Norwichról:

A Sikeres Transzfer:

Az új szerzeményünk Jonathan Howson!

A 23 éves játékosért2 millió fontot fizettünk.Több 100Leeds drukker a szombati Leeds-Ipswich (amit egyébként a Leeds a 3-1re megnyert) mérkőzésen haragos tüntetésbe kezdett Howson eladása miatt.

Howson igy nyilatkozott az átigazolásáról."Én voltam a klub csapatkapitánya, de én mindigis aPremier Ligában akartam játszani és a klub szempontjából ugyanezt tettem volna, ha az ő cipőikben volnék."

Howson hozzátette:"Ez egy esély ami nem olyan gyakran jön és ez egy esély nekem, amit nekem megkell fogni."

Eldőlt Oli Johnson sorsa:

A legutóbb Norwichnál szereplő csatár csatár egy ideig belekóstólhatott a szabadúszók világába, egyészen pontosan január 20ikáig, amikor az Oxford United csapata a szezon végéig leszerződtette.

Oli Johnson igy nyilatkozott leszerződtetésekor: "Boldog vagyok, hiszen ez egy esély rendszeresen játszani. A létesimény, a stadion meg teljesen felülmulhatatlna. Ez az egyik legjobb, amit láttam ezen a szinten."

"Nem voltam tisztában, milyen új stadion volt és milyen jó létesitmények voltak. Én egy kicsit meghökkentem általa. Örülök, hogy minden keresztül ment és várom a kezdést."

Még egy hir a poszt végére! Klubbunk is megpróbálja, (mint ahogy azt több angol csapat is tenné) leszerződtetni a Leeds fiatalját Robert Snodgrass-t!

Kivánunk neki sok szerencsét új klubjában.
Kiváncsian várju ka fejleményeket!

Kivánunk neki sok szerencsét új klubjában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik