Középpályások a látókörben!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2013.05.23. 19:05
A Sky Sport értesülése szerint a Burnley fiatal sztárjának Chris McCann-nak nyáron lejár a szerződése, ezért több klub is köztük a Norwich...

A Sky Sport értesülése szerint a Burnley fiatal sztárjának Chris McCann-nak nyáron lejár a szerződése, ezért több klub is köztük a Norwich City is harcba száll érte. De nem csak Chris McCann-t akarja a középpályára Hughton.A Sky Sport értesülése szerint a Burnley fiatal sztárjának Chris McCann-nak nyáron lejár a szerződése, ezért több klub is köztük a Norwich City is harcba száll érte. De nem csak Chris McCann-t akarja a középpályára Hughton.

http://images.clicklancashire.com/admin/article/articleimages/1278066064-Chris_McCann.jpgAdata ITT. Az ir születésű középpályásért számos Premier Ligá-s és Championship-es klub is bejelentkezett az elmúlt hónapokban.

A szerződése nyáron lejár és úgy néz ki, hogy elhagyja a Burnely csapatát, annak ellenére hogy több mint 200 mecccsen szerepelt a csapat színeiben.

A játékos értékét a trasfermarkt.co.uk 1 500 000 €-ra becsüli.

2004 óta szolgálta a Burnley-t.

Tekintettel, hogy a Burnely nem jut fel a Premier Ligába, ezért csökkenteniük kell a béreket. Ezért is lóg a levegőben a fiatal játékos távozása.

A Norwich-on kivül egyébként a Wigan, a Swansea, a Middlesbrough és a Bolton is élénken érdeklődik McCann iránt.

Hughton kinézte magának a portugál Porto fiatal belga középpályását, Steven Defour-t is.

A Premier ligában már így is egyre több belga tehetség fordul meg, elég ha Vincent Kompany és Eden Hazard nevét említem.

Defour még 2011-ben csatlakozott a Porto-hoz, azóta 47 meccsen 3 gól szerzett.

A belga válogatottban 37 meccsen 1 gólt szerzett.

A Porto csapata nem kevesebb mint 9 millió angol fontot kér érte.

Defour egyébként kétszeres Belga bajnoknak mondhassa magát, egyszeres kupa győztes és kétszeres belga szuperkupa győztes is.

A Porto-val 1-1 kupát és bajnokságot nyert, ezen kívül 2007 még a Standard Liége játékosaként megkapta a belgiumi arany cipőt. Ez a cím a Belga liga legjobbjának jár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik