Kanáriak a fazekasok ellen!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2012.11.02. 18:11
Címkék
A Stoke City csapatát fogadjuk a mostani fordulóban. Fogalmazhatunk úgy is hogy alsó házi rangadót rendeznek! Ugyanis a Stoke City a 13. helyről...

A Stoke City csapatát fogadjuk a mostani fordulóban.A Stoke City csapatát fogadjuk a mostani fordulóban.

Fogalmazhatunk úgy is hogy alsó házi rangadót rendeznek! Ugyanis a Stoke City a 13. helyről, míg a Norwich a 16. helyről várja a mérkőzést.

Hughton csapata bizakodhat, hiszen legutbb 1:1-es döntetlent játszottak az Aston Villa otthonába. Ezt megelőzően pedig megszerezték első győzelmüket a bajnokságban az Arsenal ellen.

A Stoke legutóbbi 5 meccsén 5 pontot tudott összeszedni, míg a Norwich 4 ponttal büszkélkedhet.

A Norwich hazai pályán legyőzte az Arsenalt, a QPR-rel és a West Ham-mel döntetlenezett. Csak a Liverpool tudott eddig nyerni a kanáriak otthonában.

A Stoke vendégként még nyeretlen! 5 meccs alatt 3 döntetlen (Liverpool,Wigan,Reading) és 2 vereség (Man. Utd, Chelsea) a mérlege.

Sérültek: A meccset biztosan kihagyja Russell Martin és Harry Kane. Steven Whittaker és Jacob Butterfield játékára már lehet számítani.

A Stoke-nál a ball hátvéd Marc Wilson biztos kihagyja a mérkőzést, mert elvan törve a lába. Rajta kívül csak Glenn Whelan hagyja ki a mérkőzést.

A Stoke keretében Peter Crouch az egyetlen aki játszott a Norwich szineiben, igaz még 2003-ban kölcsön játékosként. 15 meccsen 4 gólt szerzett a 2 méter magas csatár.

A Norwich utoljára 2007 márciusában nyert a Stoke ellen, akkor Darren Huckerby lőtte a győztes gólt még a Championship-ben.

A csapat házigólkirálya Grant holt 3 góllal, a Stoke-nál Crouch 4 góllal.

A 2 csapat egymás elleni mérlege: 15 Norwich győzelem, 14 döntetlen és 18 Stoke győzelem.

A mérkőzés előtt lesz valami katonai ceremónia. Ne kérdezzétek, hogy pontosan mi, de a klub honlapján fent van. Én személy szerint nem értettem, hogy mi is lesz pontosan.

A mérkőzést Andre Marriner fogja vezetni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik