Gólzáporos győzelem a Bury ellen

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2013.08.28. 14:08
Szórakoztató, egyben gólzáporos meccset hozott a Norwich City-Bury FC ligakupa mérkőzése. A kanáriak (ha nem is teljesen) B csapattal álltak ki...

Szórakoztató, egyben gólzáporos meccset hozott a Norwich City-Bury FC ligakupa mérkőzése. A kanáriak (ha nem is teljesen) B csapattal álltak ki, de így is könnyedén tovább léptek a következő körbe!Szórakoztató, egyben gólzáporos meccset hozott a Norwich City-Bury FC ligakupa mérkőzése. A kanáriak (ha nem is teljesen) B csapattal álltak ki, de így is könnyedén tovább léptek a következő körbe!

Johan Elmander a kezdő csapatban találta magát, mint ahogy svéd honfitársa Martin Olsson is. Rajtuk kívül még Leroy Fer, Anthony Pilkington és Ryan Bennett is kezdett. Bassong térdműtétje után játszhatott ismét, míg Martin-nak ez volt a 150. meccse a kanáriak mezében.

A kezdő csapatunk így festett: Bunn-Martin,Bassong,R Bennett(Whittaker 73'),Olsson-Snodgrass,Fer(Redmond 84'),Johnson,Pilkington(Becchio 76'),Hoolahan-Elmander

Padon maradt: Nash-Turner,Howson és Ricky.

Az első gól a 22. percben esett, Olsson kalandozott előre az ellenfél térfelére, majd a "kalandozása" végén gólt szerzett. 1:0.

A Norwich a meccs kezdetétől, szép fokozatosan nyomás alá helyezte a Bury-t. Hoolahan és Pilkington hatalmasat játszott, szinte állandóan szondáztak, főleg az első 30 perc alatt. Több alkalommal is 20 yard-os passzokkal abszolváltak. Fer és Snodgrass rengeteget jártak a Bury tizenhatosán belűl, míg a pálya közepén Johnson biztosított.

A második gólban is benne volt Olsson. Pilkington felé passzolt, aki 2:0-ra növelte a kanáriak előnyét. A Bury kapusa joggal dühönghetett a csapattársai védekezésén.Az 52. percben egy szerencsés összjátékot követően Elmander a kapuba vágta a labdát. 3:0. A kapott gól után a Bury küzdött ahogy tudott.

A 72. percben egy beadást követve a kapufáról pattant a fejest, amit Forrester a hálóba kotort. 3:1. A 75. percben Elmander parádés becsúszással kotorta be a labdát a hálóba. 4:1.

A Bury ezután is becsületesen focizott tovább, tipikus angol (nem adom fel!) hozzáállással. Ennek meg is lett az eredménye, ugyanis a 79. percben szabadrúgást kaptak, amit ha szerencsésen is, de Edjenguele a hálóba fejet. 4:2.

A 84. percben szögletet rúghatott a Norwich. A nagy kavarodásban Fer elé került a labda, aki a léc alá bombázta a labdát. 5:2.

A meccs 90. percében Whittaker is előre támadott, majd a végén ő is gólt szerzett. 6:2.

A 93. percben Reindorf még szépíteni tudott, ezzel már csak kialakítani tudta a 6:3-as végeredményt. Gólok egyébként itt!

A meccs után Hughton így nyilatkozott: "Biztos vagyok benne, hogy a rajongók rengeteget szórakoztak. Minden bizonnyal élvezetes volt a játékunk."

"Azt kell mondanom, hogy minőségi gólok voltak. A Bury remek volt. Azt hittem 3:0-nál minden kényelmes, de jött pár csalódás és a csapat nem állt le. Elvoltam ragadtatva Johan-tól (Elmander). Ő minőség játékos, aki most egy kicsit tapasztalt. Voltak bizonyos pillanatok, amin kiderült, hogy ő nagyon tudatos játékos."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik