A "Toivonen ügy"

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2013.08.23. 09:08
Hallani lehetett arról, hogy a PSV-től megszereztük Ola Toivonen-t, de a játékos mégsem érkezett. A nyáron bombaként robbant a hír, mi szerint...

Hallani lehetett arról, hogy a PSV-től megszereztük Ola Toivonen-t, de a játékos mégsem érkezett.Hallani lehetett arról, hogy a PSV-től megszereztük Ola Toivonen-t, de a játékos mégsem érkezett.

A nyáron bombaként robbant a hír, mi szerint a bevásárlást tartó Norwich City megszerezte a PSV svéd ászát Ola Toivonen-t.

Aztán kiderült, hogy nem teljesen így van! A klub csak a PSV-vel egyezett meg, Toivonen-el még nem és bár napokkal később mégis megegyezés történt, az ügy csendbe maradt.

A klub azóta már szerzett két csatárt, Gary Cooper és Ricky van Wolfswinkel személyében és még mindig téma Fabio Quagliarella megszerzése is.

Az ügyről Toivonen is megszólalt: "Nem azt mondtam, hogy határozottan a Norwich-hoz, de nincs több lehetőség. Nem szeretném elsiettetni az időmet."

Ez a nyilatkozat azt takarja, hogy Toivonen időt kért, de addig fogja húzni az időt, amíg a klub ott nem hagyja az ügyet.

Érdekesség képpen: A 27 éves Toivonen 125 bajnoki meccsen 59 gólt szerzett a PSV Eindhoven színeiben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik