NFL: óriási tömeg ünnepelte a SB-győztest Bostonban – képek

Vágólapra másolva!
2017.02.07. 21:28
null
A játékosok szemmel láthatóan jól érezték magukat (Fotó: si.com)
Sírni csak a győztesnek szabad – mondta Székely Éva, korábbi olimpiai bajnok úszónőnk. Azonban úgy tűnik, az 51. Super Bowlt nyerő New England Patriots már túl van a drámai pillanatokon, hiszen a játékosok és a stábtagok már hazautaztak, és Bostonban szurkolóik előtt ünnepelték meg a csapat ötödik SB-győzelmét.

Kedden délelőtt 11 órakor kezdődött a Patriots győzelmi parádéja, ahol a szurkolók megünnepelhették ötszörös Super Bowl-győztes csapatukat. Először különleges, hajóra emlékeztető buszokkal indult el a küldöttség, majd a járművek megálltak, és többen is szóltak az összegyűlt tömeghez.

Bill Belichicket minden idők legjobb vezetőedzőjeként konferálta fel Robert Kraft tulajdonos, a szakember – tőle szokatlanul – mosolygott, azonban nem ezután már nem hazudtolta meg magát: mindössze három szót skandált a tömeggel, ez a három szó a „no days off” volt (magyarul: nincs szabadnap).

Ezt követően Tom Brady érkezett, aki azt mondta: „Mondtam, hogy haza fogjuk hozni ezt a „rohadékot” (a trófeára utalt – a szerk.), és megcsináltuk! Sosem felejtjük majd ezt a napot!”

Bradyvel kapcsolatban további érdekesség, hogy szupermodell felesége, Gisele Bündchen megpróbálta rávenni az MVP-t, vonuljon vissza, az irányító azonban egyelőre hallani sem akar a dologról. „Nagyon élvezem a mostani helyzetet, és úgy gondolom, képes vagyok rá, hogy folytassam. Nagyon keményen fogok dolgozni és még sokáig szeretnék játszani – mondta egy interjúban a 39 éves játékos.”

Brady után érkezett a szezon egy részét, így a döntőt is sérülés miatt kihagyó Rob Gronkowski, aki hergelte kicsit az összegyűlteket, majd már a következő, hatodik Super Bowl-győzelmet tűzte ki célul (a Patriots jelenleg ötnél tart.)

A döntő egyik hőse, a futó James White szerényen megjegyezte: „Ez az egész a csapatról és a csapattársaimról szól, nem rólam”, majd megköszönte a biztatást. Ezt követően azonban érkezett a csapat másik futója, LeGarrette Blount, ő pedig csak annyit ordított a mikrofonba: JAMES WHITE!

A pódiumot ezután elhagyta a csapat, azonban feltehetőleg nem ér itt véget az ünneplés.

ÍME, NÉHÁNY KÉP ÉS VIDEÓ A BOSTONI PATRIOTS-PARÁDÉRÓL!

Már három órával kezdés előtt is jó volt a hangulat


A bostoni időjárás sem vette el a szurkolók kedvét




Megérkezett a csapat is


Íme, Belichicktől a „No days off”


Természetesen az MVP, Tom Brady sem maradhatott ki


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik