NFL: a Steelers-sztár ilyen luxuskecót bérelt a SB-re

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.05. 16:16
null
<a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('Super_Bowl-keco')"><strong>Galériánk megtekintéséhez kattintson a képre! </strong></a>(Fotók: TMZ)
Antonio Brown, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Pittsburgh Steelers ligaelit elkapója csapatával ugyan nem jutott be az 50. Super Bowlba, de ez nem jelenti azt, hogy ne élvezhetné királyi módon a finálét.

 

 

Super Bowl előtti felvezetőnket ide kattintva érheti el!

Az 1834 yarddal a kategória második helyén végző Brown ugyanis úgy döntött, hogy elutazik San Franciscóba, és ha már megy, nem is akárhonnan nézi a Denver Broncos és a Carolina Panthers összecsapását.

Kibérelt ugyanis egy elképesztő legénylakást, amelyben medence van a nappaliban, beltéri pezsgőfürdővel ellátott, három óriási kivetítőn nézhetik a meccset és amelyhez „természetesen" 24 órás komornyikszolgálat van.

A cirka 370 négyzetméteres lakásban már a hét közepén nagyban zajlott a party, a Minnesota Vikings irányítója, Teddy Bridgewater is a tiszteletét tette a helyszínen és gyorsan felavatták a pingpongasztalt.

Ja, a kecó bérlése 4000 dollárba, vagyis 1.11 millió forintba került éjszakánként. Vagy ahogy Brown mondhatná, némi kis apróba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik