NFL: Rodgers továbbra sem kap játékengedélyt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.04. 13:01
Nem sikerült jól Aaron Rodgers, az NFL-ben szereplő Green Bay Packers irányítója keddi orvosi vizsgálata, az orvosok ugyanis továbbra sem tanácsolják a játékosnak, hogy pályára lépjen kulcscsonttörése után. Rodgers így valószínűleg vasárnap az Atlanta elleni mérkőzést is kénytelen lesz kihagyni.

„Már jól van a vállam, tudnék játszani, csak az jelenti a kockázatot, hogy mi van, ha rásérülök – mondta Rodgers, akinek esetleges újabb sérülése akár a pályafutását is veszélybe sodorhatná, ezért azt kell eldöntenie a klubnak, hogy ezt a szezont feláldozza, és a következő idénynek teljesen gyógyult Rodgersszel vág neki. – Nem mondhatnám, hogy örültem a hírnek, mert arra számítottam, hogy azt mondják, mehetek játszani, de nem ez történt. De még mindig a hét elején járunk, hiszek benne, hogy csoda történik a hétvégéig."

A Green Bay Rodgers sérülése előtt 5 győzelemmel és két vereséggel állt, azóta öt mérkőzésből négyet elveszített és egyen döntetlent ért el, csoportjában az élről visszacsúszott a 3. helyre. Úgy tűnik, Rodgers nélkül esélytelen arra, hogy a rájátszásba kerüljön. Ha az Atlanta ellen sem játszhat, és még inkább lemarad a Packers, talán tényleg nincs értelme erőltetni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik