NFL: a bajnok Seahawks ET után Shermannel is hosszabbított

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.07. 22:32
null
Richard Sherman négyéves, 57.4 millió dolláros hosszabbítást írt alá (Fotó: Action Images)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) legutóbbi kiírását megnyert Seattle Seahawksnál kinyílt a pénzeszsák, rövid idő alatt bivalyerős védelmének két meghatározó alakjával is hosszabbított.



A Legion of Boom (Bumm-légió) névre keresztelt hátvédsorból Earl Thomas söprögető még a múlt héten kötött négyéves, akár 40 millió dollárt is hozó szerződést, most pedig a liga talán legjobb cornerbackje, az igencsak szabad szájú Richard Sherman új kontraktust kötött.

A kiváló szélső hátvéd négyéves, 57.4 millió dolláros egyezség végére kanyarította a nevét, amelyből elképesztően sok, 40 millió a garantált tartalom. Shermannek egy év hátra volt még újoncszerződéséből, így öt évre kötötte magához csapata.

Ami az elmúlt hét további eseményeit illeti, az Arizona Cardinals a korábbi Steelers-linebacker Larry Foote-tal kötött egyéves szerződést, a New England Patriots a korábbi Saints-védőfalember Will Smithszel egyezett meg, a Dallas Cowboys egy évvel meghosszabbította Anthony Spencer szerződését, a Cleveland Browns pedig Vince Youngot és Tyler Thigpent is elhozta irányító posztra.

Edzőváltások, hosszabbítások, átigazolások, sérülések – minden, ami a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2014-es idénye előtti uborkaszezon során történik, egy helyen!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik