Videó: a pénzfeldobást 12-en nézték, nem hittek a szemüknek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.17. 11:02
Érdekes jelenet játszódott le az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokság (NFL) magyar idő szerint vasárnap hajnalban rendezett Arizona Cardinals–Green Bay Packers főcsoport-elődöntőjében.

Mint ismert, a Packers drámai körülmények között, az utolsó másodpercekben elért TD-nal mentette hosszabbításra az összecsapást. Pénzfeldobás döntött arról, hogy melyik csapat támadhat először a ráadásban.Mint ismert, a Packers drámai körülmények között, az utolsó másodpercekben elért TD-nal mentette hosszabbításra az összecsapást. Pénzfeldobás döntött arról, hogy melyik csapat támadhat először a ráadásban.

A mérkőzés főbírója ekkor olyat művelt, amire sokan felkapták a fejüket. Úgy dobta fel az érmét, hogy az a levegőben egyetlen egyszer sem pördült meg. A pénzfeldobáshoz felsorakozott játékosok nem hittek a szemüknek, végül a játékvezető megismételte a sorsolást.

Ezen a videón még tisztábban látszik, hogy az érme nem pördült meg.



A pénzfeldobást végül az Arizona Cardinals nyert meg. A hazai pályán játszó együttes már az első támadássorozatból TD-t ért el, ezzel 26–20-ra megnyerte a mérkőzést, és bejutott az NFC fináléjába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik