HFL: a szövetség elkészítette a 2017-es szezon menetrendjét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.19. 16:12
A Magyar Amerikai Futball Szövetség versenybizottsága elkészítette a tavasszal induló, 2017-es amerikai futball bajnokság versenynaptárát.

Az idei szezonban is három osztályban zajlanak majd a küzdelmek. A kiemelt osztályban idén már nem találjuk meg a Nyíregyháza Tigers csapatát, amely a tavalyi HFL-elődöntő után, az új vezetőséggel csak a másodosztály küzdelmeit vállalta. Ott lesz viszont a szövetségi kapitány, Grátz Vilmos vezette Dunaújváros Gorillaz, amely bajnokként érkezik a Divízió I-ből. A másodosztályban viszont mindösszesen öt csapat vesz részt, ahol a hazánk egyetlen szabványpályáját is magáénak tudható Fehérvár Enthroners újoncként szeretne meglepetést okozni. Az idei legnépesebb mezőny a Divízió II-ben található, több olyan együttes is van, amely tavaly még egy vagy akár két osztállyal is feljebb játszott.

A Ratio Média HFL csapatai: Budapest Cowbells (2016 HFL-ezüstérmes), Budapest Wolves, Dunaújváros Gorillaz (2016 Divízió I-es bajnok), Eger Heroes, Győr Sharks, Miskolc Steelers (2016 HFL-bajnok)

A FEZEN Divízió I. csapatai: Budapest Cowbells 2, Budapest Eagles (2016 Divízió II-es bajnok), Fehérvár Enthroners (2016 Divízió II-es ezüstérmes), Gladiators (2016 Divízió I-es ezüstérmes), Miskolc Renegades

A Berény-Sport Divízió II. csapatai:
Nyugati Csoport:
Boda Troopers, Budapest Titans, Szekszárd Badbones, Szombathely Crushers, Tatabánya Mustangs, Újpest Bulldogs
Keleti Csoport: Budapest Eagles 2, Dabas Sparks, Gladiators 2, Nyíregyháza Tigers, Rebels Oldboys, Wolverines

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik