Kinyírlak, megfőzlek és megeszlek!

Vágólapra másolva!
2012.05.06. 09:05
1. Mit jelent számodra, hogy a Juventus a 34. bajnoki címét nyerheti meg? 2. Mit gondolsz, miért ennyivel gyengébbek a bajnoki címért küzdő csapatok...
1. Mit jelent számodra, hogy a Juventus a 34. bajnoki címét nyerheti meg?
2. Mit gondolsz, miért ennyivel gyengébbek a bajnoki címért küzdő csapatok, mint pár éve?
3. Nem tartod szégyennek, hogy minden idők egyik legharmatosabb színvonalú bajnokságában nem leszünk a dobogón sem?
4. Stramaccioni pontosan annyi derbin ült eddig a kispadon, mint bármelyikünk. Mégis mit tanácsolnál neki?
5. Bruce Willis főszereplésével Magyarországon forgatják a Die Hard 5-öt. Mit választanál, szerepelnél a filmben vagy nyerje meg a csapat a derbit?

1. Mit jelent számodra, hogy a Juventus a 34. bajnoki címét nyerheti meg?

2. Mit gondolsz, miért ennyivel gyengébbek a bajnoki címért küzdő csapatok, mint pár éve?

3. Nem tartod szégyennek, hogy minden idők egyik legharmatosabb színvonalú bajnokságában nem lesz dobogón sem az Inter?

4. Stramaccioni pontosan annyi derbin ült eddig a kispadon, mint bármelyikünk. Mégis mit tanácsolnál neki?

5. Bruce Willis főszereplésével Magyarországon forgatják a Die Hard 5-öt. Mit választanál, szerepelnél a filmben vagy nyerje meg a csapat a derbit?

Bobogoal:

1. A Blöff című film klasszikusa jut eszembe: "Ha odadobok a kutyámnak egy csontot, nem kérdezem meg tőle, hogy ízlett-e neki."

2. Pofon egyszerű. Az idén nincs ott köztük az Inter.

3. Nem, mert egy ilyen piti küzdelemből jobb kimaradni.

4. Reaktiválja Materazzit.

5. Megnéztem a női főszereplőt, így durciból elvállalnám a filmet.

csabinter:

1. Mintha dörzspapírral kellene maszturbálnom.

2. Azóta figyelhető meg ez a tendencia, mióta elindultak a népsportos blogok.

3. A treble szezon olyan volt, hogy ha egy évig járnék Jordan Carverrel és utána öt évig senkivel, akkor is megérné, szóval, nem izgat különösebben.

4. Ne nullhatozzon.

5. Régi vágyam teljesülne egy filmszereppel (Kovi, remélem, olvasod!), ráadásul a Die Hard harmadik része a kedvenc alkotásaim közé tartozik. Mégis a győzelmet választanám, mert kedden személyesen találkozom Bruce-szal és megpróbálom rábeszélni, hogy legalább egy hullát hadd játsszak el.

GPT:

1. Felvetődik a plágiumgyanú Agnelli "A matematika alapjai az általános iskola alsó tagozata számára" c. szakdolgozata kapcsán.

2. Nem kerekítenék nagy feneket a történetnek, egyszerű ciklikusság.

3. De, de úgy tűnik, hogy Morattiéknak is Mohács kell. Megkapták.

4. Menjen el pisilni a meccs előtt, mert a szünetben mindig hosszú a sor a WC-n.

5. Mivel Willis úgyis mindenkit kinyír a filmben, én inkább maradok a derby győzelemnél.

Horas:

1. Akármennyire is ódzkodtam tőle előzetesen, megbarátkoztam a gondolattal szezon közben, ugyanis tetszik nekem ez a Juve, rengeteg tanulni valónk lenne tőlük: kitartás, szorgalom, igyekezet, hozzáállás, mentalitás, tartás, motiváció stb. terén. Továbbá annak a rendszernek sem árt, ha vége lesz most már, hogy a mindenki barátnője Ibrahimovic elég a bajnoki címhez.

2. Hosszabb távon az utánpótlás brutális és mélyreható leépítésére vezetném vissza. Nem jönnek az olasz világklasszisok, de még a szimplán jó játékosok sem, kicsit belerogytak a klubok, hogy mindenkit meg kell venni, ha ez önmagában túlzás is, globálisan az olasz foci ezért tart itt. Götze annyi idős, mint Castaingos és Coutinho, és nem feltétlen nagyobb tehetség, de ez érvényes még sok mindenkire; El Shaarawy-ra például. Nem hazafelé akarok beszélni, csak rengeteget számít, hogy mikortól vannak a fiatalok bedobva a mélyvízbe. Ráadásul az említett srácok sem olaszok...

3. Tudom, hogy félig-meddig odaszúrásnak van szánva, ez a "minden idők legharmatosabb szezonja", de abszolút van benne ráció. Persze, hogy szégyen, 50 éves negatív rekordok dőltek meg, ha jól tudom ennyi vereségünk talán még sosem volt, és még nőhet a száma. Egyelőre komolyabb tragédiát nem csinálok belőle, kérdés, hogy hogyan folytatjuk. Ha elindulunk felfelé, akkor nem akkora tétel...

4. Különösebben semmit, az eddigi összeállításait, cseréit nézve sokkal inkább a bloghoz kommentelők józanságához áll közel, mint Gasperini vagy Ranieri "szakmaiságához". Magyarán, nem hinném, hogy bármire különösen fel kéne hívni a figyelmét. Amiben biztos vagyok, hogy egyáltalán nincs megijedve, karakán faszinak tűnik, aki kellően felkészült és okos is, megpróbálja szerintem megnyerni a derbit, aztán lesz, ami lesz. Ezért lesz kár, ha esetleg megint jön egy a saját paneleibe belepenészesedett "szakmai tekintély" a nyáron, mert belőlük elég volt.

5. Hát ez egy fogós kérdés. Derbi lesz jövőre is, ráadásul akkor lehet, hogy még tétje is lesz számunkra, Holywoodba betörni meg nem lehet minden nap. Elképzelhető, hogy megkockáztatnék egy hollywoodi karriert egy lényegében jelentéktelen derbi vereségért. Tudom, hogy kegyetlen vagyok és önző.

Rolkó88:

1. Itt csakis Lilu örökbecsűjét tudnám idézni.

2. Mert nem visznek be elég szénhidrátot.

3. De.

4. Zselézze be a haját mindenképp, és maradjon olyan tökös legény, mint eddig.

5. Gázsifüggő.

Salalalala:

1. A világon talán az a legeslegundorítóbb, amikor a Juve bajnok lesz, vagy akár csak kupát nyer. Ezért az lenne a legcsodálatosabb dolog, ha a szezon végén ez nem is lenne téma, nem nyernének scudettót. Nekünk jut a legnehezebb feladat, mert a Juve bukása egyben a Milan diadala, de legalább Muntari állítólagos interes sípcsontvédője képviselné szeretett klubunkat. Aztán jövőre egalizálunk!

2. Talán mert az egyik csapat Helo Kitty-s mezben nyomja, a másikban meg néhány játékos IQ-ja alacsonyabb, mint Phoebe Buffay öccséé.

3. Igazából nem is érdemeljük, meg. Tizenhárom zakóval (eddig) nyerjünk inkább egy újabb "UEFA-Kupát."

4.
A, Nyerje meg! Ehhez Milito Abate oldalán legyen.
B, Bukja el, de utána emelje ki, hogy mennyire örül, hogy a Juventusnak ez rossz.
C, Az eredménnyel ne foglalkozzon, csak azzal, hogy az exinteresek ne is érjenek labdába!

5. Kérdezzük meg a közönséget, aztán felezzünk! Amúgy inkább Expendables 2!
Viridis Aquilae:

1. Öööö...Holnap visszaadom a matek érettségimet.

2.Mert Ranieri idén nem harcol a bajnoki címért.

3.Várjunk még azzal... Három csapatnál többet úgysem kéne kizáratni. Megoldható.

4.Maradjon a fedél alatt...Zimankót jósolnak.

5.Szerzői filmeket szívesebben vállalok, de végül is. Ha játszhatom én John McClane-t, akkor rendben, ez a szezon már úgyis elment.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik