Werder: „El voltunk ájulva Kleinheisler játékától”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.08. 20:44
null
Kleinheisler László az Európa-bajnokságon (Fotó: Action Images)
Viktor Szkripnik, a Werder Bremen vezetőedzője 2018 nyaráig meghosszabbította szerződését a német első osztályú labdarúgóklubbal, és az ebből az alkalomból tartott pénteki idénynyitó sajtótájékoztatón Kleinheisler Lászlóról is szót ejtett. Szavaiból arra következtethetünk, hogy az új idényben eljöhet az eddig többnyire kispadozó magyar középpályás ideje.

 

„Mindannyian el voltunk ájulva az Európa-bajnokságon nyújtott játékától – fejezte ki elismerését Viktor Szkripnik. – Láthattuk, mi rejtezik benne. Amikor hozzánk igazolt, nem volt játékban, és arról sem szabad megfeledkezni, hogy a Bundesliga nem olyan könnyed világ, mint amilyennek a televíziónézők esetleg érzékelik… Különösen nem egy újonnan érkező külföldi játékos számára, akinek egyetlen honfitársa sincs a csapatban. Ezt saját tapasztalatból mondom. S hogy mennyit játszik a jövőben? Kleinheisler ama futballisták közé tartozik, akiknek minden esélyük megvan arra, hogy sok játéklehetőséghez jussanak.”

Hír még a brémaiak háza tájáról, hogy szerződtették a francia Rennes szenegáli védőjét, a 26 esztendős Fallou Diagne-t, valamint profi szerződést írtak alá a 18 éves támadó középpályással, Niklas Schmidttel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik