Schalke: a „csodagyerek” is kocsit tört, 126 milliós kár

Vágólapra másolva!
2016.01.19. 13:45
null
Max Meyer Lamborghinit tört, 126 milliós kárt okozott – a fenti kép még egy augusztusi tanfolyamon készült (Fotó: sport1.de)
Max Meyer, a Bundesligában szereplő Schalke 20 esztendős labdarúgója igen aktívan indította a 2016-os esztendőt: az egyik legtehetségesebb német fiatalnak tartott játékos Miamiban töltött vakációján összetört egy Lamborghinit.

 

A rendőrség jelentése szerint a baleset még január 3-án, Meyer Miamiban töltött téli vakációja alatt történt. Meyer nem hajtott gyorsan, illetve alkoholos befolyásoltság alatt sem állt, ám a labdarúgó a hirtelen leesett eső miatt elvesztette uralmát a nem sokkal előtte kölcsönkért 750 lóerős luxus Lamborghini – amelynek ára körülbelül 190 millió forint – felett, az autó megcsúszott, és előbb a védőkorlátnak, majd egy másik járműnek csapódott.

A kár négyszázezer euróra – mintegy 126 millió forintra rúg –, ám a kocsira kötött biztosításnak köszönhetően Meyernek mintegy kétezer eurót kellett csak kifizetnie.

Thorsten Weck, a fiatal középpályás tanácsadója a Bildnek megerősítette a baleset tényét, egyúttal elmondta, szerencsére senki sem sérült meg, viszont jelentős anyagi károk keletkeztek, az ügyet azonban azóta lezárták.

A miami kiruccanáson egyébként Meyerrel volt két csapattársa, Leroy Sané és Thilo Kehrer is.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik