Németország: Schweinsteiger páratlan ajánlatot kapott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.13. 14:23
Szellemes szerződésajánlatot kapott a német labdarúgás egyik ikonja, Bastian Schweinsteiger, aki legutóbb Nikolics Nemanja csapattársaként a Chicago Fire-ben futballozott, ám szerződése lejárt, így jövője egyelőre bizonytalan. A német alacsonyabb osztályú SG Buna Halle ajánlatát lejjebb görgetve olvashatják – szerintünk érdemes lenne megfontolnia!

„Nagyon sok spekuláció látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy hol folytatod, de mi szeretnénk rávenni arra, hogy csatlakozz az SG Bunához. Itt, a szászországi vidéken elkerülheted azt a felhajtást, ami egy nagy német városban várna rád.”

„Szeretnénk a legjobbunkat nyújtani, ezért a város legjobb részén adunk neked építési telket. Biztosíthatunk arról, hogy a helyi teniszklubban feleségednek, Ana Ivanovicsnak is megfelelő helyet találunk. Természetesen az új jövevényről is gondoskodunk – óvónőt is tudnánk ajánlani nektek.”

„A sportra térve, még nem vagyunk Bajnokok Ligája-szinten. Az út rögös, de egy olyan sztárral, mint te, semmi sem lehetetlen – egy futballistent nem lehet legyőzni. Jó néhány játékosunk nagy rajongód, és szeretnék veled megtenni ezt az utat.”

„És, hogy a társasági szempontot se felejtsük ki: a edzések és meccsek után 20 különböző fajtájú sörrel töltheted fel a raktáraidat. Ez biztosan közel áll majd a szívedhez, miután pályára léptél a Wembley-szintű gyepünkön.”

„A helyi különlegességekkel is megismertetnénk, elvinnénk például a Halloren csokigyárba és Kathi pékségébe. A mezszponzorunkkal, az Adidasszal sem lesz gondod – évek óta használjuk a termékeiket. Akár a stadionunkat is elnevezhetnénk rólad.”

„Rengeteg okod van rá, hogy csatlakozz hozzánk. A Facebookon keresztül elérsz minket – sőt, az időeltolódás ellenére bármikor telefonálhatsz is!”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik