Németország: a Bayern-legenda büntetné a tiszteletlen Van Nistelrooyt

Vágólapra másolva!
2011.01.22. 15:37
Uli Hoeness, a Bayern Münchent működtető gazdasági társaság felügyelőbizottságának elnöke, a csapat egykori legendás játékosa szerint a német labdarúgókluboknak hátat kellene fordítaniuk az olyan „rossz szellemű" futballistáknak, mint Demba Ba és Ruud van Nistelrooy.

Hoeness azt követően fogalmazott ilyen keményen, hogy a két játékos ki akarta/akarja kényszeríteni, hogy más országba igazolhasson: a korábban a Stoke City által csábított Demba Ba (Hoffenheim) megtagadta az edzőtáborozást, a Real Madridba vágyó Van Nistelrooy (Hamburg) pedig „csak" a szabadlistára tételét kérte karrierje érdekében.

„Az olyan emberekkel szemben, mint Ba, brutálisan kell fellépni, az ő magatartása egyszerűen példátlan – fakadt ki a világbajnok Hoeness a Süddeutsche Zeitungnak. – Van Nistelrooy klubjával szembeni viselkedését is súlyosnak tartom. Mérlegelnünk kell, mit ér valójában egy Ba, egy Van Nistelrooy? Szerintem a német kluboknak egységesen el kellene tekinteniük az ilyen labdarúgók szerepeltetésétől, kényszerüljenek csak a lelátóra!"

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik