Német Kupa: kulcsjátékosok hiányozhatnak a Dortmundból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.02. 20:14
Jürgen Klopp, a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának vezetőedzője elárulta, hogy több kulcsemberének játéka is kérdéses a Saarbrücken elleni Német Kupa-találkozón. A 46 esztendős szakember elmondása szerint Marco Reus biztosan kihagyja az összecsapást, de könnyen elképzelhető, hogy Nuri Sahint és Robert Lewandowskit is nélkülözni kényszerül.

A Dortmund kedden 20.30 órától lép pályára a harmadosztályú együttes otthonában a Német Kupa nyolcaddöntőjében, a sérülések azonban megnehezíthetik a dolgát.

„Reus biztosan nem játszhat, de van még néhány játékos, akinek kérdéses a szereplése. Lehet, hogy Sven Bender, Nuri Sahin és Robert Lewandowski is kihagyja az összecsapást” – mondta Klopp, akit az újságírók emlékeztettek arra, hogy Jakub Blaszczykowski sincs százszázalékos állapotban.

A 46 esztendős szakember a felsorolt játékosok mellett a már korábban kidőlt Mats Hummels, Neven Szubotics, Ilkay Gündogan, Marcel Schmelzer négyesre sem számíthat a Saarbrücken ellen, Erik Durm ellenben valószínűleg vállalni tudja a játékot.

Klopp ezek után humorosan megjegyezte, hogy a hiányzók nélkül legalább kiélezettebb meccset játszhatnak a harmadosztály egyik kiesőjelöltjével.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik