Német Kupa: a Dortmund igazgatója kiakadt Dárdaira, ezt küldi neki

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.21. 13:53
Hans-Joachim Watzke, a Bundesligában szereplő Borussia Dortmund ügyvezető igazgatója tiszteletlennek tartja Dárdai Pál Német Kupa-elődöntő előtti kijelentését, a magabiztos dortmundi sikerrel véget érő találkozó után pedig rendhagyó ajándékot küld a Hertha magyar vezetőedzőjének.

„Amikor azt olvastam a mérkőzés reggelén, hogy az ellenfél vezetőedzője azon gondolkodik, milyen órát vesz a győzelmi prémiumból, már tudtam, hogy jó esélyünk lesz a meccsen" – mondta Watzke a Dortmund 3–0-s győzelmével végződő kupaelődöntő után.mondta Watzke a Dortmund 3–0-s győzelmével végződő kupaelődöntő után.

A nyilatkozat előzményét Dárdai Pál szerdai Bildben megjelent szavai jelentik: arról mesélt, hogy még mindig azt az órát viseli, amelyet az első Bundesliga-gólja alkalmából vásárolt. Így az esetleges döntőbe jutásért járó prémiumból valószínűleg vesz „egy még elegánsabb és szebb órát" magának.

Ezen akadt ki a Dortmund ügyvezető igazgatója, aki szerint ez a kijelentés kimondottan tiszteletlen volt a Hertha szakvezetőjétől. „Küldök neki egy BVB-s órát, hogy legyen valami szép emléke erről az estéről" – tette hozzá Watzke.

Mint korábban megírtuk, Dárdai indulatosan reagált a Sky riporterének meccs utáni kérdéseire, és több tiszteletet kért csapatának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik