Mainz: alkudna a klub Szalai Ádám egymillió eurós vételárából

Vágólapra másolva!
2010.03.31. 14:22
A Mainz labdarúgócsapatának menedzsere, Christian Heidel elmondta, szeretnék megtartani a január óta kölcsönben náluk szereplő Szalai Ádámot, de nem tudnak érte egymillió eurót kifizetni. Ennek ellenére mindent megtesznek, hogy a magyar játékos továbbra is a klubjukban szerepelhessen.

Christian Heidel, a Mainz labdarúgócsapatának menedzsere elmondta, a klubnál nem tudnak megfizetni olyan játékosokat, akik már sok góllal bizonyították tehetségüket a Bundesligában, így két út áll előttük: vagy olyan csatárokat szereznek meg, akik korábban is a német első osztályban játszottak, de nem lőttek sok gólt csapatukban, és elérik náluk, hogy gólerősek legyenek a Mainzban, vagy olyan labdarúgókkal erősítenek, akik eddig más, kisebb bajnokságban szerepeltek.

„Az, hogy egymillió eurót kifizessünk Szalai Ádámért, nem reális. De megpróbáljuk a zöld asztalnál elérni, hogy ez az összeg kevesebb legyen. Ádám szeretne a továbbiakban is nálunk játszani, mi pedig megpróbáljuk elérni, hogy erre legyen lehetősége" – mondta a menedzser.

„Gólt kellene szereznie, ami eddig még nem sikerült neki, de úgy gondolom, időre van szüksége. Biztos vagyok benne, hogy még sokkal több van benne" – nyilatkozta Heidel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik