Leipzig: sajtóhírek szerint megvan Julian Nagelsmann utódja

MTI, K. T. I.MTI, K. T. I.
Vágólapra másolva!
2021.04.27. 12:14
null
Jesse Marsch már veszi is a kabátját Salzburgban? (Fotó: AFP)
Osztrák sajtóhírek szerint a jelenleg a Red Bull Salzburgot irányító Jesse Marsch veheti át nyártól az RB Leipzig irányítását, miután Julian Nagelsmann megállapodott a Bayern Münchennel és a bajorok szakvezetője lesz.

 

 

Amint arról beszámoltunk, a Bayern hivatalosan is bejelentette, hogy a nyáron távozó Hansi Flick helyét Nagelsmann veszi át a müncheni kispadon.

Ami a lipcseieket illeti, a hírek szerint az amerikai Jesse Marsch a legesélyesebb a megüresedett edzői posztra, így Szoboszlai Dominik ismét együtt dolgozhat korábbi trénerével. A 47 éves szakvezető korábban segédedzőként is dolgozott a Leipzignél, 2019 óta pedig az osztrák testvérklubot, a Red Bull Salzburgot irányítja.

Marsch egyelőre csak annyit nyilatkozott, hogy nagyszerű ötletnek tartaná, ha lehetőséghez jutna vezetőedzőként Lipcsében. Igaz, ezt még Nagelsmann búcsúja előtt mondta a Sky Sportsnak.

A 90minuten.at ugyanakkor megjegyzi, hogy a nyáron szintén kispadot váltó Adi Hütter helyére, az Eintracht Frankfurt is kiszemelte az amerikai szakembert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik