Képek: ilyen lett a Bayern új idegenbeli szerelése

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.30. 11:08
A Bayern München labdarúgócsapata bemutatta a klub új idegenbeli szerelését, amely egy korábbi korszakot idéz. Nemrég arról pletykáltak, hogy Javi Martínez és Renato Sanches is távozhat, azonban őket is megtalálhatjuk az új képeken – persze ez önmagában még nem jelent semmit.

Érdekesség, hogy Corentin Tolissót klubrekordot jelentő 41.5 millió euróért igazolta le a Bayern, így ha az új mez árát vesszük figyelembe (a felnőtt méretet), akkor 461 111 darabot kellene eladnia a klubnak, hogy visszajöjjön a játékos ára. A mez ugyanis 90 euróba kerül. Corentin Tolissót klubrekordot jelentő 41.5 millió euróért igazolta le a Bayern, így ha az új mez árát vesszük figyelembe (a felnőtt méretet), akkor 461 111 darabot kellene eladnia a klubnak, hogy visszajöjjön a játékos ára. A mez ugyanis 90 euróba kerül.

A klub hivatalos honlapján az is kiderül, hogy Niklas Süle a 4-es, Sebastian Rudy a 19-es, Corentin Tolisso a 24-es mezszámot kapta. Nincs száma viszont Serge Gnabrynak, aki jelenleg az U21-es Eb-n szerepel a német válogatottal (lehet, hogy pont ezért). A döntőt éppen ma este rendezik, a németek ellenfele a spanyol csapat lesz.

A fiatal szélsőről korábban arról cikkeztek, hogy nem kizárt, hogy a következő szezonra kölcsönadja őt a bajor csapat. Ez esetben a Hoffenheim vagy a Hertha lehet a befutó.





Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik