Kép: balhé a Bayern edzésén, Boateng arcon ütötte Goretzkát

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2020.01.29. 16:52
null
Az ütés pillanata (Fotó: Bild)
Balhé alakult ki a Bayern München labdarúgócsapatának edzésén, miután Leon Goretzka szabálytalankodott Jérome Boatenggel szemben, aki válaszul megütötte. A rutinos védő az Instagramon reagált.

A szabálytalanság olyan helyzetben történt állítólag, amikor a labda nem volt a közelben, ez dühítette fel annyira Jérome Boatenget, hogy megüsse csapattársát, Leon Goretzkát. A védő ütése az arcán érte a középpályást, amiről a Bild fotót is közölt.

Az esetnél Robert Lewandowski avatkozott közbe elsőként, aki elhúzta Jérome Boatenget. A helyszíni beszámolók szerint Hans-Dieter Flick félrehívta a védőt, hogy elbeszélgessen vele.

A Bild szerint a pályán nem történt bocsánatkérés, ám egyik játékost sem fogja megbüntetni a klub.

Robert Lewandowski és Hans-Dieter Flick próbálta lecsillapítani a kedélyeket (Fotó: AFP)
Robert Lewandowski és Hans-Dieter Flick próbálta lecsillapítani a kedélyeket (Fotó: AFP)


Boateng a Bilden megjelenteket követően a hivatalos Instagram-oldalán reagált az ügyben, közös képet posztolt Goretzkával, amihez csak annyit írt: „Le lehet nyugodni, minden rendben van köztünk!”

****BREAKING NEWS**** Alles bestens zwischen uns, ihr könnt euch entspannen! #miasanfamily #allesfürdieheadline @leon_goretzka

14.9k Likes, 137 Comments - Jérôme Boateng (@jeromeboateng) on Instagram: "****BREAKING NEWS**** Alles bestens zwischen uns, ihr könnt euch entspannen! #miasanfamily ..."



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik