Kapusbalhé: Lehmann beperelte az őt sértegető Wiesét

Vágólapra másolva!
2011.04.04. 17:43
null
Wiese a kritikát, Lehmann Wiese sértéseit <br /> tűrte nehezen (Fotó: Action Images)
Pert indított Jens Lehmann, az Arsenal veterán kapusa kollégája, a Werder Bremenben védő Tim Wiese ellen, miután a brémai kapuvédő 2010-ben meglátása szerint nyilvánosan megsértette őt.

Perre megy két neves német kapus: Jens Lehmann jogi úton venne elégtételt, miután Tim Wiese 2010 őszén „a becsületébe gázolt", méghozzá a nyilvánosság előtt.

A viszály kiindulópontja az volt, hogy az akkor épp nem aktív, televíziós szakkommentátorként dolgozó Lehmann meglehetősen élesen kritizálta Wiesét a Werder Bremen–Tottenham Hotspur Bajnokok Ligája-mérkőzés után, felhozva rossz helyezkedését a találkozón. Wiese rosszul viselte a bírálatot, és a sajtóban lőtt vissza, ráadásul nem fogta vissza magát.

„Lehmann-nak a Muppet Show-ban a helye, a pszichoanalitikus díványán, vagy esetleg egy elmegyógyintézetben. Talán még segíthet rajta valaki" – rohant ki a kapuskolléga ellen.

Lehmann „személyiségi jogainak súlyos megsértése" miatt húszezer euróra perli Wiesét, Münchenben a héten tárgyalják az összevesző kapusok ügyét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik