HSV: Stieberék megvették az „eBayen árult” szerb támadót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.25. 20:32
Stieber Zoltán csapata, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hamburg szerződtette a Stuttgarttól Filip Koszticsot.

A 23 éves szerb balszélsőt a másodosztályba csúszó stuttgarti klub szurkolói nemrégiben az eBayen kezdték el árulni – 20 millió eurós áron rakták fel a „használt, de jó állapotú” támadót.

A hírek szerint Kosztics ennél valamivel olcsóbban, 14 millióért váltott klubot, és ötéves szerződést írt alá a hamburgiaknál.

„Elégedettek vagyunk, hogy létrejött az átigazolás. Nagy tempóban képes játszani, 23 éves kora ellenére rengeteg tapasztalattal rendelkezik, ismeri a Bundesligát és bizonyította a képességeit az előző két szezonban. Filipben ráadásul még mindig óriási a fejlődési lehetőség” – dicsérte szerzeményét Dietmar Beiersdorfer klubelnök.20 millió eurós áron rakták fel a „használt, de jó állapotú” támadót.

A hírek szerint Kosztics ennél valamivel olcsóbban, 14 millióért váltott klubot, és ötéves szerződést írt alá a hamburgiaknál.

„Elégedettek vagyunk, hogy létrejött az átigazolás. Nagy tempóban képes játszani, 23 éves kora ellenére rengeteg tapasztalattal rendelkezik, ismeri a Bundesligát és bizonyította a képességeit az előző két szezonban. Filipben ráadásul még mindig óriási a fejlődési lehetőség” – dicsérte szerzeményét Dietmar Beiersdorfer klubelnök.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik