Hoffenheim: „Az egészségeddel nem pókerezhetsz”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.11. 20:58
Mint arról korábban beszámoltunk, Huub Stevens lemondott a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hoffenheim éléről. Távozásáról a német Sport1 Tv szakértője, Peter Neururer mondta el a véleményét.

A szintén több német első osztályú csapatot is irányító, és korábban egy szívinfarktuson már áteső Peter Neururer elmondta, teljes mértékben megérti Huub Stevenst, akit októberben neveztek ki a kiesés elől menekülő Hoffenheim élére, de szívritmuszavara miatt szerdán hivatalosan is bejelentette lemondását.

„Saját magam részéről és a német labdarúgás részéről is elképesztően sajnálom Huub lemondását, hiszen egy nagyon tapasztalt és sikeres edző fejezi be itt a munkát – mondta Peter Neururer. – Hiteles és szimpatikus edző, de nem is lehet kérdés, hogy az egészség az első. Az egészségeddel nem pókerezhetsz.”

„Mostanság hatalmas nyomás van az edzőkön, különös akkor, amikor nem jönnek az eredmények. A sportigazgató és a vezetőség elfordul tőled, így egyedül maradsz. Ha nem tudod kezelni ezt a helyzetet, akkor kiégsz, depressziós leszel, vagy megjelennek a szívproblémák.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik