Hertha: Dárdai változtatásokra készül a rekordigazolás miatt

Vágólapra másolva!
2017.06.06. 08:03
Dárdai Pál, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha vezetőedzője Davie Selke és Mathew Lackie szerződtetése után alaposan felforgatja csapata taktikai hadrendjét.

„Az eddigi 3–5–2-es felállásról váltunk, vélhetően 4–4–2-t játszunk a következő szezontól. Bárhogy is, szinte állandóan két csatárral szeretnénk majd felállni” – árulta el Dárdai Pál a tervét, hozzátéve, hogy a rekordösszegért – a hírek 8.5 millió és 10 millió közötti vételárról szólnak – szerződtetett Davie Selke tökéletes párja lehet Vedad Ibisevicnek.Dárdai Pál a tervét, hozzátéve, hogy a rekordösszegért – a hírek 8.5 millió és 10 millió közötti vételárról szólnak – szerződtetett Davie Selke tökéletes párja lehet Vedad Ibisevicnek.

„Vedad egy tapasztalt, megfontolt támadó, akinek nincs szüksége sok helyzetre a gólhoz. Selke pont kiegészíti – ő fiatal, gyors, pimasz, emellett még mindig sok újat mutathat. A csatárok számomra művészek, úgyhogy nekem is nagy kihívás lesz, hogy megbizonyosodjak róla, ez a két játékos tökéletesen passzol egymáshoz.”

A magyar szakember a másik érkező, az ausztrál Mathew Leckie kapcsán is elmondta, mire számít.

„Leckie és Weiser hozzák majd a sebességet a csapatba, amelynek a hiánya nagy hátránya volt korábban a gárdának. Ez most végre megváltozhat. Ők egy az egyben is képesek veszélyt okozni.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik