Hertha: Jobban védekezünk majd, mint a Real - Dárdai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.12. 09:16
Dárdai Pál, a német Bundesligában szereplő Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzője szeretné, ha együttese jobban védekezne a Schalke ellen, mint kedden a Bajnokok Ligájában a Real Madrid, amely 4–3-as vereséget szenvedett a gelsenkircheniektől.

A magyar szakember azonban nemcsak a védekezést, a támadást is szeretné helyretenni, a berliniek ugyanis 12 hazai mérkőzésen mindössze 12 gólt szereztek.

A szombati ellenfél, a Schalke nem akármilyen meccsen van túl, kedden 4–3-ra legyőzte a Real Madridot. Bár a siker nem ért továbbjutást, egészen biztosan jót tett a gelsenkircheniek önbizalmának.

„Szép teljesítményt nyújtott a Schalke a Real ellen, ezért nehéz összecsapásra számítunk, de ez Bundesliga-találkozó lesz, teljesen más, mint a madridi volt” – vélte Roy Beerens, a Hertha középpályása, majd hozzátette, örül neki, hogy a legutóbbi két fellépésükön nem találtak legyőzőre és gólt sem kaptak, de a támadójátékban feltétlenül javulniuk kell.

„Öt hét alatt rengeteget javult a védekezésünk, és már sokkal dinamikusabban futballozunk – mondta Dárdai Pál a morgenpost.de-nek. – Ilyen rövid idő alatt azonban nem tudunk kontrázó csapatból labdabirtoklásra épülővé válni.”

„A Schalke kiválóan szerepelt Madridban, de mi jobban védekezünk majd, mint a Real. Biztos vagyok benne, hogy nem kapunk négy gólt szombaton.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik