Hertha: 6 millió eurós üzleten dolgoznak a berliniek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.27. 17:34
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha dolgozik a megállapodáson a leendő főszponzorral, miután a német vasút (DB) már nem támogatja a klubot.

Ingo Schiller, a Hertha pénzügyi igazgatója elmondta, intenzív tárgyalásokban vannak a leendő szponzorral. A Welt információi szerint hatmillió eurót remélnek a berliniek a megállapodástól, amelyet a Bundesliga augusztusi rajtjáig szeretnének megkötni.

Nem sokáig tartott a nyaralás Dárdai Pál, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC vezetőedzőjének. A magyar szakember vasárnap délután már edzést vezényel a fővárosban.

Mint beszámoltunk róla, vasárnap 14.30 órakor a Hertha játékosainak jelenésük van a berliniek edzőközpontjában, Dárdai Pál megtartja első edzését a 2015–2016-os idényre készülve.

Bár a meghívót mindenki megkapta, sztárjai többségére a hétvégén még nem számíthat a Hertha magyar szakembere.

Julian Schieber térdműtét után lábadozik, Anis Ben-Hatira pedig lábujjsérülése miatt nem végezhet teljes értékű munkát.

A nemzeti csapataikkal szereplő játékosok július hatodikáig szabadságon vannak, így a svájci Valentin Stocker és Fabian Lustenberger, az elefántcsontparti Salomon Kalou, az amerikai Anthony Brooks, a szlovák Peter Pekarík, a norvég Per Skjelbred és Rune Jarstein, valamint a japán Haragucsi Genki sem áll még Dárdai rendelkezésére.

A német U21-es válogatottal a csehországi Eb-n szereplő Nico Schulz sem tarthat még a kék-fehérekkel, Alexander Baumjohann és Tolga Cigerci azonban hosszú kihagyás után újra tréningezhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik