FFT: vajon hol folytatja a dortmundi óriás?

Vágólapra másolva!
2021.12.21. 15:48
null
Erling Haaland (Fotó: AFP)
Az átigazolási hírek főszereplője 2021-ben még Messi és Ronaldo volt, de most eljön az ifjú trónfosztók ideje. Erling Haalandnál nincs keresettebb játékos: ő az első a 22-es listánkon, amelyben azokat a 22 év alatti játékosokat mutatjuk be, akik magukhoz ragadhatják a hatalmat.

 

Néhány éve szokatlan dolog történt Mino Raiolával: szerelmes lett. A szuperügynök bekapcsolta tévéjét, hogy megnézze a Molde fiatal csatárának szereplését a norvég élvonalban. A törzsszurkolók tudták, hogy a srác egész jó. Raiola viszont ennél többet is látott. Megtalálta az igazit.

Hamarosan Raiola lett Erling Braut Haaland és apja, Alfie, a Leeds, a Nottingham Forest és a Manchester City egykori középpályásának tanácsadója. Azóta mindkettőjüknek igencsak jól megy, és 2022 az évtized licitháborújával hajthatja a malmukra a vizet. A jövő nyáron Haaland 75 millió eurós kivásárlási árért, piaci értékének feléért távozhat a Borussia Dortmundból. Bárki is csábítja el végül a csatárt, az igazi nyertes Raiola és a Haaland család lesz.

Hogy miért? A választ és a teljes cikket elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik