Edzősors: Bayern helyett meglepetés – itt folytatja Klopp?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.15. 11:17
Egybehangzó német lapértesülések szerint Jürgen Klopp, a Borussia Dortmund korábbi vezetőedzője egy válogatottat vehet át a közeljövőben.

Kloppot dortmundi távozása óta sok csapattal összeboronálták, legutóbb a Bayern München és a Marseille került szóba, a német vezetőedző és menedzsere azonban mindig elmondta, még nincs itt a visszatérés ideje, ráadásul ezek a csapatok már nincsenek képben vagy nem passzolnak az edzőhöz. legutóbb a Bayern München és a Marseille került szóba, a német vezetőedző és menedzsere azonban mindig elmondta, még nincs itt a visszatérés ideje, ráadásul ezek a csapatok már nincsenek képben vagy nem passzolnak az edzőhöz.

A németek most azonban lerántották a leplet a titkos végállomásról, Klopp a holland válogatott szövetségi kapitányaként folytathatja.

Az oranje legutóbbi két Eb-selejtezőjét elveszítette, Izland és Törökország is legyőzte a válogatottat, amely így visszacsúszott az A-csoport tabellájának negyedik helyére, amely már pótselejtezőt sem ér.

A hollandok nem bíznak Danny Blindben, és a hírek szerint régóta keresik az utódját, Jürgen Klopp pedig tökéletes lenne a pozícióra.

Különösen, hogy a német szakember elmondta, nem hiányzik neki igazán a futballelit hajtása, a válogatottnál pedig jóval több „szünete” lenne, mint egy klubcsapatnál.

A hírek szerint Klopp azonnal átveheti a válogatottat, ha a hollandok nem jutnak ki az Eb-re.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik