Dortmund: Lewandowskit nem adják el, Götzével terveznek

Vágólapra másolva!
2013.03.22. 14:14
Michael Zorc, a Borussia Dortmund sportigazgatója egy interjúban elmondta: szeretnék, ha Robert Lewandowski a nyáron a német klubnál maradna. Az utóbbi hónapokban többen is bejelentkeztek a lengyel csatárért – érdeklődött többek között a Manchester United és a Bayern München is –, a sportigazgató szerint azonban nem pénzkérdésről van szó.
„A nálunk töltött három éve alatt Lewandowski világklasszissá fejlődött, jelenleg Európa három legjobb támadója közé tartozik. A jövőnk nem függ az érte kapható pénztől, miért ne maradna velünk a következő szezonban is?” – nyilatkozta Michael Zorc a Sport Bildnek.

A sportigazgató kijelentette, Mario Götzét is megtartanák, sőt akár 35 éves koráig a csapatnál tartanák. „Hosszú évekre tervezünk vele, ez a célunk, és erről ő is tud. Mariónak jó helye van nálunk” – mondta a sportvezető.

Zorc ugyanakkor egy korábbi interjúban azt mondta: Lewandowski rengeteg tapasztalatot szerzett Németországban, tökéletesen beszél németül, ideje, hogy más nyelvet is megtanuljon – utalva ezzel arra, hogy a lengyel csatárt inkább külföldi csapatnak adnák el, minthogy a rivális Bayern Münchenhez kerüljön.

Lewandowski szerződése 2014 nyaráig tart a Borussia Dortmundnál, és azt már Zorc is megerősítette korábban, hogy a felek nem jutottak egyezségre a szerződéshosszabbítás ügyében.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik