Dortmund: Lesz élet Reus után is a klubnál - Beckenbauer

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.14. 14:05
Franz Beckenbauer szerint nem fog összeomlani a Dortmund, ha távozik sztárjátékosa, Marco Reus, aki iránt több nagy csapat is érdeklődik.

A német válogatott játékost elvben 2017 júniusáig köti szerződése a fekete-sárgákhoz, de a megállapodás tartalmaz egy 25 millió eurós kivásárlási lehetőséget. Nem titok, hogy a Bayern München hosszú ideje érdeklődik Reus iránt, ám a nagy spanyol klubok, a Real Madrid és a Barcelona is igényt tartanának a középpályásra, valamint Angliában is akadnak érdeklődők a Liverpool és a manchesteri együttesek személyében.

Beckenbauer szerint azonban több rejlik Jürgen Klopp csapatában, és habár hiányozni fog nekik Reus, hamar túlléphetnek a hiányán.

„Hogy Reus távozása véget vetne a Dortmund törekvéseinek? Nem hinném. Több van a Dortmundban Reusnál – nyilatkozta a müncheni legenda. – Sok jó játékosa van a csapatuknak, bár az nyilvánvaló, hogy közülük Reus az egyik legfontosabb."

A 25 éves dortmundi ötször talált be a kapuba a jelenlegi szezonban, de sem ő, sem a klub nem szeretne jelenleg az átigazolással vagy az esetleges szerződéshosszabbítással foglalkozni, ugyanis van mire koncentrálniuk ezen kívül is a gyenge bundesligás kezdés után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik