Dortmund: Ki a f.szom az a Dembélé? – a szurkolók reagáltak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.28. 12:04
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund szurkolói érdekes módon reagáltak arra, hogy Ousmane Dembélé a Barcelonához szerződött.

Mint ismert, a francia válogatott tehetségért 105 millió eurót – ez az összeg bónuszokkal együtt azonban a 150 milliót is elérheti – fizetett a Barcelona a Dortmundnak. A 20 éves Dembélé tett róla, hogy a transzfer cirkuszba csapjon át, amikor a katalánok érdeklődése után „sztrájkba kezdett”, és nem jelent meg a BVB edzésén.a francia válogatott tehetségért 105 millió eurót – ez az összeg bónuszokkal együtt azonban a 150 milliót is elérheti – fizetett a Barcelona a Dortmundnak. A 20 éves Dembélé tett róla, hogy a transzfer cirkuszba csapjon át, amikor a katalánok érdeklődése után „sztrájkba kezdett”, és nem jelent meg a BVB edzésén.

A klubváltásra most „reagáltak” a dortmundi drukkerek – van, aki a Dembélé-mezére a játékos neve elé odabiggyesztette a „Who the fuck is?” (Ki a f.aszom az a…?) kérdést, ám akadt olyan rajongó is, aki Dembélé nevét eltakarva egyszerűen csak odaírta helyette a játékos vételárát.

Fotók: marca.com
Fotók: marca.com

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik