Dortmund: fizetése megduplázásával bírnák maradásra Haalandot

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.12.22. 12:43
null
Hogyan tovább, Erling Haaland? (Fotó: Getty Images)
A német Bild információi szerint a Bundesligában szereplő Borussia Dortmund fizetése megduplázásával tartaná még 2022 nyarát követően norvég csatársztárját, Erling Haalandot – a klub vezérigazgatója is reagált. 

 

„Nem adja fel a reményt a Dortmund” – írja a Bild, amely kifejti, hiába nyilatkozta nemrég Erling Haaland ügynöke, Mino Raiola, hogy a norvég csatár hamarosan megteszi a következő lépést a karrierjében, a Borussia mégis igyekszik őt megtartani.

A német lap szerint a Dortmund az eddigi 8 millió eurós éves fizetés helyett 16 millió eurót ajánlhat majd a 21 éves támadónak azért, hogy 2022 nyarán egy évre meghosszabbítsa a szerződését. Haaland kivásárlási ára egyébként egybehangzó sajtóhírek szerint „mindössze” 75 millió euró.

A híresztelésekre Hans-Joachim Watzke, a Dortmund vezérigazgatója is reagált: „Szeretnénk, hogy maradjon, de ha azt mondja, hogy valami újra vágyik, az is rendben van. Mindazonáltal Erlingnek érdemes lenne megfontolnia, hogyan hatna a fejlődésére egy Dortmundban eltöltött újabb idény” – mondta.

A BVB-nél azt biztosra veszik, hogy januárban még nem távozik a klubtól Haaland, ám több angol lap – köztük a Sky Sports – szerint erre is van esély, hiszen a dortmundiak nincsenek ott a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában. A Sky szerint jelenleg a Liverpool érdeklődik a legélénkebben, azonban továbbra is ott van a Manchester City, a Manchester United vagy éppen a Real Madrid is.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik