Dortmund: Aubameyang és Gündögan sem megy sehová

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.12. 16:10
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) második helyén álló Dortmund megtartja értékeit a téli átigazolási időszakban – mondta a klub vezérigazgatója, Hans-Joachim Watzke.

Nemzetközi lapértesülések rendre felvetették Ilkay Gündogan és az Aranycipő-versenyt Nikolics Nemanját megelőzve vezető, az Év afrikai játékosának megválasztott Pierre-Emerick Aubameyang távozását, előbbi még azzal is növelte a spekulációkat, hogy azt mondta, nem tudja, meghosszabbítja-e 2017-ben lejáró szerződését.

„Kizárhatok minden átigazolást, amely a legjobb játékosainkat érinti – szögezte le Watzke. – Az eladásuk egyáltalán nincs napirenden nálunk.” Ilkay Gündogan és az Aranycipő-versenyt Nikolics Nemanját megelőzve vezető, az Év afrikai játékosának megválasztott Pierre-Emerick Aubameyang távozását, előbbi még azzal is növelte a spekulációkat, hogy azt mondta, nem tudja, meghosszabbítja-e 2017-ben lejáró szerződését.

„Kizárhatok minden átigazolást, amely a legjobb játékosainkat érinti – szögezte le Watzke. – Az eladásuk egyáltalán nincs napirenden nálunk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik